mnie tam Papier w swoim jestestwie nie przeszkadza jeśli nie zmusza mnie do dzielenia z nim jego poglądów i podejścia do życia, którego nie akceptuję. Nie zgadzam się z podejściem "nie musicie tu zaglądać" z prostej przyczyny - polecam założyć sobie PAPIERFORUM lub PEDOFORUM lub KAPITANBOMBAFORUM i z pewnością 99% tego forum tam nie zajrzy.
Każdy z nas jest trochę pogięty ale mimo tego JAKOŚ się szanujemy i nie jest to miejsce na "wywoływanie wojen". Temat pedofilii i ogólnie postępującego schamienia jest tematem drażliwym. To, że pedofilia istnieje nie znaczy, że należy "gnić" z idiotycznych kreskówek PB a tym bardziej PUBLIKOWAĆ to na forum - ja np mam 10-cio miesięczne dziecko i mnie to razi bo co bardziej mądry się uśmiechnie a co bardziej głupi kupi sobie wana i skitlesy.... Podejrzewam, że podobnie razi to kilka innych osób. Używanie schamiałego języka - podobnie. Papier - nie pytaj "gdzie Ty się uchowałeś". To, że co drugi nastolatek bluzga nie znaczy, że ja swoje dziecko mam uczyć słowa "k****" zamiast "kobieta" i "ch***" zamiast "mężczyzna". To, że na świecie istnieją rakiety z głowicami jądrowymi nie znaczy, ze trzeba ich od razu użyć...
Mógłbym tu napisać jeszcze parę słów ale ani mi się do końca chce, ani mam czas. W moim przekonaniu więcej szacunku życzę - takiego ludzkiego. I zrozumienia, że są na świecie tacy ludzie, którzy mogą nie podzielać Twego podejścia co nie znaczy, ze CHCĄ CIĘ ZMIENIAĆ. Wypada wtedy powiedzieć "przepraszam, głupio wyszło" i sprawa załatwiona - nikt się nie obrazi...
Rohu pisze:polskie spoleczenstwo przestalo byc dretwa schizofrniczna masa szarych kutafonow
wypraszam sobie

tylko nie szarych