Prywatna banicja pajaca na KF.pl

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post09 mar 2009, 11:39

sprowadza do swojego poziomu
:snooty:
i ty sie tak dales?
gdyby mi ktos powiedzial nie uwierzyl bym ze chce Ci sie toczyc boje z Ziomkiem na kf :lol:

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post09 mar 2009, 12:17

A może zamiast banicji, Admin zastosowałby blokadę avatarów i podpisów pod postami :?: - gwarantuję, że częstotliwość wypowiedzi co niektórych spadła by praktycznie do zera, bo po co cokolwiek pisać, jak nie można się zareklamować - a w tym chyba jest cały pic!!!

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post09 mar 2009, 12:49

yanosik pisze:A może zamiast banicji, Admin zastosowałby blokadę avatarów i podpisów pod postami :?:

O tym bylo juz troche pisane w innych wątkach o ksztalcie KF.pl.
Z tego co pamietam wiekszosc jest przeciw. Ludzie dzieki tym danym wiedza z kim maja do czynienia.

Mi chodzi jedynie o to, aby mozna bylo sobie ustawic prywatną blokadę danego uzytkownika.
Dla przykladu uwazasz, ze Bracuru pisze non-stop bzdurki i zasmieca KF to wrzucasz mnie na swoja czarna liste i od tego momentu zapominasz ze istnieje na Twoim KF (jesli bedziesz zalogowany).

Wg mnie moze byc to uzyteczna funkcja :idea:

yanosik
Kontaktowanie:

Post09 mar 2009, 12:56

Bra Curu - obawiam się, że nawet jak sobie ustawisz taką opcję, to założę się, że często będziesz używał opcji "Wyloguj", żeby z pozycji "gościa" przeczytać jednak niewidoczne posty danego delikwenta :lol:
Jeśli ujrzysz odpowiedzi na "niewidzialny" post, to ciekawość na 100% weźmie górę przed niechęcią :twisted:

Awatar użytkownika
pepe191
Kontaktowanie:

Post09 mar 2009, 13:20

BraCuru nie jestem tam jakims super kite pro pływakiem ale od sporego czasu czytam te forum.
Powiem szczerze że Ziomek nie raz mi pomogł. Ale od jakiegoś czasu czytając forum zauwazylem ze faktycznie wypowiedzi sa troszke ośmiszające ludzi i lekko drwiące z nich.
Z drugiej strony często zauważam też pomoc w postach Ziomka.
Chciałbym zaznaczyc ze nikogo nei oskarżam ani nie bronie bo nie mam w tym żadnegoo interesu.
Jesteśmy polską ekipą kite i powinniśmy sie szanowac pomagać sobie i nie oczerniać się wzajemnie.
Pozatym tak jak napisał Yanosik napewno bedziesz chciał zobaczyć co jest napisane w postach ktorych nie będziesz widział bo cały wątek nie będzie mial składu ani ładu.
Peace Koledzy
Pozdroweinia dla BraCuru i Ziomka nic do Was nie mam a myśle ze jestescie na tyle dorośli ze każdy po trochu odpuści

Jurgen
Postawił piwka: 13 razy
Kontaktowanie:

Post09 mar 2009, 13:28

BraCuru pisze:...Ziomek traktuje KF.pl jedynie jako źrodło dochodu :idea: ...

Chyba lekko przesadzasz.

Awatar użytkownika
Zimek

Post09 mar 2009, 22:35

Jurgen pisze:
BraCuru pisze:...Ziomek traktuje KF.pl jedynie jako źrodło dochodu :idea: ...

Chyba lekko przesadzasz.

ale to jest CYTAT !!!! Jurgen ! kumasz

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post09 mar 2009, 23:05

Jest chyba najprostrzy sposob!!! Zlewac to i nie ripostowac!!!

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post10 mar 2009, 09:57

BraCuru pisze: Ziomek traktuje KF.pl jedynie jako źrodło dochodu :idea:

Tutaj regulamin z innego forum, tez o latawcach, mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi. Nikt sie nie obrzuca wyzwiskami a regulamin jest egzekwowany.

"ZABRANIA SIĘ !

1. Niekulturalnego zachowania - zabronione jest stosowanie przekleństw oraz słów/zwrotów uznanych powszechnie za obraźliwe w stosunku do użytkowników tego forum a także innych osób, grup i społeczności (rasowych, wyznaniowych...itp) czy instytucji. Dopuszczalne jest używanie "lżejszych" przekleństw pod warunkiem, iż są one co najmniej w połowie "zagwiazdkowane" oraz są fragmentem wypowiedzi i nie są skierowane do innych osób.

2. Spamowania - umieszczanie na forum wszelkiego spamu (internetowych śmieci typu jak reklam, ofert...etc) jest kategorycznie zabronione.

3. Używania nazw sklepów, firm, szkółek, adresów internetowych itp. jako nazwy użytkownika

4. Używania loga/nazwy sklepów, firm, szkółek, stron internetowych itp. jako avatarów

UWAGA DLA OGŁOSZENIODAWCÓW
Zabrania się umieszczania ogłoszeń przez firmy lub osoby prowadzące działalność gospodarczą związaną z tematyką portalu. Niestosowanie się do tego zarządzenia wiąże się z zawarciem, nieregulowanej pisemnie, zaś regulowanej przepisami prawa polskiego, umową cywilno-prawną, co z kolei prowadzi do obciążenia ogłoszeniodawcy fakturą na kwotę 1000 PLN. Ogłoszenia pozostają darmowe dla osób nie prowadzących działalności gospodarczej.

Ogłoszenia muszą być związane z tematyką forum i portalu landkiting.pl. Ogłoszenia typu: sprzedam pralkę, bla bla bla, pralka nadaje się do prania ciuchów do uprawiania landkitingu będą usuwane.

UWAGA DLA ZAMIESZCZAJĄCYCH ODNOŚNIKI DO STRON NIE BĘDĄCYCH CZĘŚCIĄ PORTALU LANDKITING.PL
Zabrania się umieszczania odnośników przez osoby bezpośrednio związane ze stronami branżowymi, prowadzącymi działalność komercyjną, bądź w jakikolwiek sposób związanymi z tematyką portalu w celach reklamowych, itp. Wszelkie inne odnośniki mogą być zamieszczane."
zrodlo: www.landkiting.pl

Mysle ze to zalatwiloby sprawe...(nie tylko "pozwany" trakuje to forum w ten sposob..)
pzdr

yanosik
Kontaktowanie:

Post10 mar 2009, 10:46

nosens pisze:
BraCuru pisze: Ziomek traktuje KF.pl jedynie jako źrodło dochodu :idea:

Tutaj regulamin z innego forum, tez o latawcach...
...
...
...Mysle ze to zalatwiloby sprawe...(nie tylko "pozwany" trakuje to forum w ten sposob..)
pzdr

No dokładnie o tym cały czas trąbię, przy każdej okazji, gdy jest mowa o wyglądzie i sposobie działania Kiteforum:
Ya pisze:A może zamiast banicji, Admin zastosowałby blokadę avatarów i podpisów pod postami - gwarantuję, że częstotliwość wypowiedzi co niektórych spadła by praktycznie do zera, bo po co cokolwiek pisać, jak nie można się zareklamować - a w tym chyba jest cały pic!!!

...i jakoś się to nie spotyka z poparciem :(
A jak widać, Landkiting.pl z takimi ograniczeniami ma się całkiem dobrze, a nawet powiedziałbym, ze coraz lepiej. Sam coraz chętniej tam zaglądam :) ...chociaż nie chciałbym się zniechęcać do KF, bo to naprawdę dobre forum, tylko za dużo już w nim kwasów - aż czasem zgagi dostaję i nawet Ranigast nie pomaga :evil:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post11 mar 2009, 10:09

Leeloo pisze:..niektorym brak dobrego wychowania i lubią dopieszczać swoje przerośniete ego w ogólnie irytujący wszystkich sposób.
..i szlag mnie jasny trafia jak mi się ktoś wcina w topik, i to jeszcze z durnymi uwagami.

a Ty do których się zaliczasz takimi wypowiedziami ?

Maslak pisze:Jest chyba najprostrzy sposob!!! Zlewac to i nie ripostowac!!!

chyba że ktoś się przy..pnie do Ciebie osobiście :?: to trudniej zachować "spokój cechujący mistrza" :wink: :?:

BraCuru pisze:
Wiesz Pepe, ja to postrzegam raczej jako ziomkowa okupacje :wink:
..nie mam jego chamskiego doswiadczenia.

hehe, w twoje pokłady "żółci" wynikają z mojej "okupacji" :lol:

BraCuru pisze:Tak tylko dla przypomnienia: Ziomek traktuje KF.pl jedynie jako źrodło dochodu :idea: .

aaa, TU cię boli :lol: ..aż wytłuściłeś :lol:
te słowa mówią WSZYSTKO :idea: .. O TOBIE :lol:

poklepcie teraz bo spadam z netu na 3 tygodnie :wink:

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post11 mar 2009, 10:23

Ziomek. pisze:
Leeloo pisze:..niektorym brak dobrego wychowania i lubią dopieszczać swoje przerośniete ego w ogólnie irytujący wszystkich sposób.
..i szlag mnie jasny trafia jak mi się ktoś wcina w topik, i to jeszcze z durnymi uwagami.

a Ty do których się zaliczasz takimi wypowiedziami ?

ja, w odróznieniu od Ciebie, napewno zaliczam się do tych bardziej kulturalnych.
O ile nie zauwazyles nie wypowiadam się w Twoich wątkach i nie wtrącam uwag bez związku z tematem. Ponadto nie prowokuje celowo innych użytkownikow forum.
Przez szereg lat nie zwracałam uwagi na Twoje zachowanie na forum, zawsze Cie lubiłam i szanowałam za wiedze, zdolności biznesowe i pewnie jeszcze kilka innych zalet. Co więcej "w realu" jesteś naprawdę sympatycznym człowiekiem. Jednak Twoja agresywna postawa w stosunku do każdego na kf.pl powoduje powstawanie takich własnie wątków.
Jestes "Dodą" tej społeczności i można Cie uwielbiać albo nieznosić. Ciekawe jakie są proporcje.

Wystarczyłoby okazać odrobine szacunku dla współużytkowników a już byłoby milej.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post11 mar 2009, 10:27

Leeloo pisze:
ja, w odróznieniu od Ciebie, napewno zaliczam się do tych bardziej kulturalnych.
O ile nie zauwazyles ..

noo, chyba że ktoś Tobie nadepnie na odcisk :idea: :wink:
to wtedy robisz "wyjątek" :wink: przywołując porówania ze swoimi idolkami :wink: itp..

Leeloo pisze: Co więcej "w realu" jesteś naprawdę sympatycznym człowiekiem. .

możesz mi wierzyć że jeśli w realu ktoś "pluje mi w twarz"
to również "nie udaję że deszcz pada" :idea:
sęk w tym , że "dziwnym trafem" nieczęsto się to zdarza w realu :idea:

yanosik
Kontaktowanie:

Post11 mar 2009, 12:40

Leeloo pisze:...Przez szereg lat nie zwracałam uwagi na Twoje zachowanie na forum, zawsze Cie lubiłam i szanowałam za wiedze, zdolności biznesowe i pewnie jeszcze kilka innych zalet...

Mam podobne zdanie, jak Leeloo.
Mysle, że gdybyś skupił się tylko na dzieleniu swoją ogromną wiedzą i doświadczeniem (które to niewątpliwie posiadasz!!!) byłbyś chyba jedną z najbardziej szanowanych osób w światku kajciarskim.
Natomiast zasiewanie kwasów w każdym topiku i traktowanie innych z góry, przynosi niestety odwrotny efekt :(
Ja ciebie szanuję za twoją wiedzę, doświadczenie i staż, kiedy to popularyzowałeś i wprowadzałeś kitesurfing na polskie podwórko, gdy ja jeszcze jadąc przez Hel i widząc napis KITE, myślałem, że to są "spadochrony za motorówką" :lol:

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post11 mar 2009, 13:51

Ziomek. pisze:noo, chyba że ktoś Tobie nadepnie na odcisk :idea: :wink:
to wtedy robisz "wyjątek" :wink: przywołując porówania ze swoimi idolkami :wink: itp..

Co dokładnie masz na mysli? bo jakos moja (czasami szwankująca) pamięc nie zarejestrowała abym Ci nadepnęła na odcisk a co gorsza nie mam zielonego pojęcia o jakich idolkach mówisz.
Czy Ty aby nie jestes troszkę przewrażliwiony na swoim punkcie? Albo dystansik Ci się zmniejszył do świata?
Pamiętaj, że nie każda krytyka jest ubliżaniem albo pluciem w twarz. Czasami jest to tylko odmienne zdanie, z którym można się zgadzać lub nie, ale każdy ma prawo do swojej opinii.
Poza tym chodzi tu głównie o wtykanie swoich 5gr w każdym możliwym miejscu, niezależnie od tego czy jest związek tematem czy nie.

Wróć do „Offtopic”