sprowadza do swojego poziomu

i ty sie tak dales?
gdyby mi ktos powiedzial nie uwierzyl bym ze chce Ci sie toczyc boje z Ziomkiem na kf

yanosik pisze:A może zamiast banicji, Admin zastosowałby blokadę avatarów i podpisów pod postami
BraCuru pisze: Ziomek traktuje KF.pl jedynie jako źrodło dochodu![]()
nosens pisze:BraCuru pisze: Ziomek traktuje KF.pl jedynie jako źrodło dochodu![]()
Tutaj regulamin z innego forum, tez o latawcach...
...
...
...Mysle ze to zalatwiloby sprawe...(nie tylko "pozwany" trakuje to forum w ten sposob..)
pzdr
Ya pisze:A może zamiast banicji, Admin zastosowałby blokadę avatarów i podpisów pod postami - gwarantuję, że częstotliwość wypowiedzi co niektórych spadła by praktycznie do zera, bo po co cokolwiek pisać, jak nie można się zareklamować - a w tym chyba jest cały pic!!!
Leeloo pisze:..niektorym brak dobrego wychowania i lubią dopieszczać swoje przerośniete ego w ogólnie irytujący wszystkich sposób.
..i szlag mnie jasny trafia jak mi się ktoś wcina w topik, i to jeszcze z durnymi uwagami.
Maslak pisze:Jest chyba najprostrzy sposob!!! Zlewac to i nie ripostowac!!!
BraCuru pisze:
Wiesz Pepe, ja to postrzegam raczej jako ziomkowa okupacje![]()
..nie mam jego chamskiego doswiadczenia.
BraCuru pisze:Tak tylko dla przypomnienia: Ziomek traktuje KF.pl jedynie jako źrodło dochodu.
Ziomek. pisze:Leeloo pisze:..niektorym brak dobrego wychowania i lubią dopieszczać swoje przerośniete ego w ogólnie irytujący wszystkich sposób.
..i szlag mnie jasny trafia jak mi się ktoś wcina w topik, i to jeszcze z durnymi uwagami.
a Ty do których się zaliczasz takimi wypowiedziami ?
Leeloo pisze:
ja, w odróznieniu od Ciebie, napewno zaliczam się do tych bardziej kulturalnych.
O ile nie zauwazyles ..
Leeloo pisze: Co więcej "w realu" jesteś naprawdę sympatycznym człowiekiem. .
Leeloo pisze:...Przez szereg lat nie zwracałam uwagi na Twoje zachowanie na forum, zawsze Cie lubiłam i szanowałam za wiedze, zdolności biznesowe i pewnie jeszcze kilka innych zalet...
Ziomek. pisze:noo, chyba że ktoś Tobie nadepnie na odcisk![]()
![]()
to wtedy robisz "wyjątek"przywołując porówania ze swoimi idolkami
itp..
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości