Róbcie sobie self rescu gdy straciliście kontakt z deską a latawiec ciągnie was z wiatrem. Co wtedy zrobicie?
A ty bys co zrobil, Grzegorz?

Róbcie sobie self rescu gdy straciliście kontakt z deską a latawiec ciągnie was z wiatrem. Co wtedy zrobicie?
Wrogu pisze:Ziomek. pisze:spróbuj na basenie - ile długości w godzinę zrobisz.. a potem jedną ręką - druga przecież trzyma deskę/latawiec
popierasz nieco moja tezeBa, wydaje mi sie, ze z jedna reka na kajcie a jedna reka na tym motorku.... wcale nie bedzie tak wesolo i lekko. ......
doświadczenie w używaniu tego "motorka" mamy podobne jak w jeżdżeniu Pagani Zondą, ale wysunę hipotezę, iż JEDNAK jedną ręką na motorku będzie "lżej i weselej" aniżeli jedną ręką kraulem![]()
TO akurat możemy sprawdzić - mając do dyspozycji "motorek"Wrogu pisze: Ja akurat wiem ile basenow zrobie z jedna reka i osoba holowana pod zuchwe....
..nie zaczynajmy dyskusji kto , jak długo i jaki stopień WOPR posiada![]()
znów wysunę hipotezę, że z jedną ręką na motorku a z drugą na żuchwie topielca tudzież fantoma większość osób jednak poradzi sobie lepiej ..I wiem tez jak meczy wracanie kilkuset metrow przy (tylko) sideshore...
..spróbuj motorkasslaweek pisze:Bawiłem się kiedyś takim skuterem i ... nie polecam !!
I wiem tez jak meczy wracanie kilkuset metrow przy (tylko) sideshore...
..spróbuj motorka
Wrogu pisze:
Dobra Ziomku, kończmy tą dyskusję, ponieważ sam teoretyzujesz, krytukując cudze teoretyzowanie![]()
onzo pisze:też korzystałem i też nie polecam. W ogóle nie wiem jak ktoś mógł wpaść na pomysł, że to się do kite'a nada. To tak jakby na stoku wozić za sobą skuter śnieżny... Paranoja. Ciężkie, sterowanie tylko na 2 ręce, no i wcale nie tak łatwo to utrzymać jadąc dajmy na to 2km do brzegu. No i gdzie to przymocować? Na leashu czy na plecach?
A Pan Kitelife z doświadczeniem od marca 2013 powinien się zastanowić zanim ponownie skomentuje kolegów 'teoretyków" z nieco większym doświadczeniem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości