onzo pisze:poza tym co powyżej (kompletnie nie pasuje mi białe tło w tym przypadku, chociaż rozumiem korzyści ze stosowania - czemu nie przenieść na tło koloru z logo strony - tej oliwkowej żółci czy jak to tam nazwać?):
ujednolicić czcionkę w menu - zastosowałbym tę samą co jest w menu na górze do tego menu z boku - również w podkategoriach
stworzyć czytelny styl dla wyróżnień - jeżeli chcecie się bawić w takie zabiegi jak w "o nas" to niech będzie, ale niech będą 3 rodzaje wyróżnień a nie 30 - jak już zmieniasz kolor nie zmieniaj czcionki itp. Tak się to łatwiej czyta.
No i pytanie - piszecie o designie czy sprzedajecie torebki? Skoro o wzornictwie to czemu widzę same ciuchy?
wiek 30l.
- białe tło jest zastosowane właśnie dla kontrastu z menu, a do tego przedmioty które będą sprzedawane w sklepie będą prezentowane na białym tle co ma sprawić, że strona będzie lżejsza i czytelniejsza - mam wrażenie, że oliwkowa żółć wprowadziłaby już tylko zamęt
- z czcionką w menu sprawa nie jest taka łatwa, bo jest to element edytowalny, a przynajmniej jak twierdzi mój informatyk tej czcionki nie da się tam wprowadzić
- z tym "o nas" to wezmę sobie do serca i to pozmieniam, to było moje wariactwo na temat

niby mało kto czyta właśnie tą rubrykę i nie jest ona do podobania się lub nie, a wzbudza kontrowersje i wpada w pamięć (chyba) - i taki był cel, żeby się wyróżnić, ale nie myślałam, że będzie to traktowane jako błąd i niewiedza, więc zmienię to bo taka kontrowersja jest nie potrzebna

- to będzie sklep promujący polskich projektantów z rożnych dziedzin, to co się tam aktualnie znajduje to przypadkowe zdjęcia, asortyment sklepu będzie od ciuchów poprzez dodatki aż do wyposażenia wnętrz