Witam Was serdecznie jak widać to mój pierwszy post na tym forum (zazwyczaj goszczę na forach z elektroniką )jakiś czas temu zainteresowałem się tym sportem i jakoś tak wyszło że dostałem używany zestaw w prezencie (przyjechał z Anglii) i jest trochę wysłużony i wybrakowany.
Zrobiłem kilka fotek i chciałem się spytać czego brakuje przy barze - chicken loopa nie ma to widzę zauważyłem że linka przechodząca pośrodku baru powinna się normalnie przesuwać natomiast u mnie trzeba przyłożyć trochę siły by ją przesunąć( może jest źle zamontowana nie w tym miejscu albo linka nie od tego zestawu nie wiem)
Druga sprawa to latawiec jak widać ma spore rozdarcie na poszyciu mam na razie zakleiłem taśmą jak widać na zdjęciach ale zastanawiam się czy nie przeszyć tego zygzakiem aby to umocnić. Na zdjęciach zamieściłem jeszcze deskę jaką mam jak widać jest trochę przy duża (175cm)ale do nauki, lub na słabe wiatry chyba będzie jak znalazł. Na razie chciałbym załatać uszkodzenie i na jakimś polu nauczyć się obsługiwać latawiec (oczywiście przy odpowiednim wietrze). Pozdrawiam dziękuje
http://picasaweb.google.pl/adieau/KiteD ... jdgbn8sQE#