Maciek9224 pisze:Witam, świetnie ze powstał taki temat. A wiec ważę 94 kg mam 181 cm wzrostu jaka deska i latawiec surfować rożnie w jeziorze i nad morzem dodatkowo jestem początkujący a dokładniej jeszcze nigdy nie miałem tego w rekach teraz skocze do chalp może się podszkolę trochę a jak nie to z tego co wyczytam będę sie uczył lecz potrzebuje sprzęt no wiec czekam na odp
max_wwy pisze:Nomercy pisze:to za rok kupuj i zadawaj pytania, a wcześniej poczytaj trochę forum, chociażby ten watek![]()
![]()
, a nie klepiesz podobne pytania po raz tysięczny
![]()
![]()
Patrzyłem i na moją wagę nic nie było napisane, więc sam najpierw spójrz!
Maciek9224 pisze:Witam, świetnie ze powstał taki temat. A wiec ważę 94 kg mam 181 cm wzrostu jaka deska i latawiec surfować rożnie w jeziorze i nad morzem dodatkowo jestem początkujący a dokładniej jeszcze nigdy nie miałem tego w rekach teraz skocze do chalp może się podszkolę trochę a jak nie to z tego co wyczytam będę sie uczył lecz potrzebuje sprzęt no wiec czekam na odp
pumba pisze:doradzcie proszę.
mój pierwszy latawiec, jestem po kursie ale nie bardzo wiem co wybrac. waga 82kg
propozycje wg najnizszych cen:
używana cabrina x bow 2008 12m2 dobry stan nie robiona
nowe:
naish charger 11 albo 13
NKB-2009-Rhino -12m2
Nobile-2009-555 14m2
Nobile-2010-N62 v2 -11m2
RRD-2009-Obsession -12m2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości