Wrogu pisze:Wiesz Stiv, nie chce sie przyepychac ale roznica 134x41 i 135x41 w porownaniu z .....A dla Kolegi uwaga - mozemy sie ze Stivim nie zgadzac, uwazam, ze mam racje, ale moze sie okazac,....
paulincia166 pisze: dzieki !!!
supermint pisze:Hej,
Jestem swiezo po IKO2, waze 72kg. Czytam ten watek od poczatku i nadal nie wiem jaka deske kupic 130, 132, 135? Wolalbym taka bardziej rozwojowa, ale tez dajaca rade w slabszych warunkach. Prosze o opinie.
jedi1 pisze:supermint pisze:Hej,
Jestem swiezo po IKO2, waze 72kg. Czytam ten watek od poczatku i nadal nie wiem jaka deske kupic 130, 132, 135? Wolalbym taka bardziej rozwojowa, ale tez dajaca rade w slabszych warunkach. Prosze o opinie.
Weź tą po środku, jak się nie możesz zdecydować albo lepiej jak coś znajdziesz to zapytaj o konkretną deskę, bo to zależy od konstrukcji też.
Btw nie ma czegoś takiego jak rozwojowa czy nie w zależności od rozmiaru, bo to mocno zależy od indywidualnych preferencji. Kiedyś była moda na krótkie deski i wszyscy pływali na 130, a nawet 129. Jako, że jeszcze nie pływasz to ciężko, żebyś wiedział, co Ci będzie pasować, więc ja bym pewnie na twoim miejscu brał 132.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości