francuz77 pisze:Witam. Zakupiłem od kolesia latawiec NAiSH 14. Zaczynam dopiero z tym sportem przygodę i proszę o pomoc w identyfikacji jaki to model jest dokładnie i z jakiego roku .
pozdro
marcin
bartolomeo_n pisze:"You'll get your ass kicked."
czaman pisze:bartolomeo_n pisze:"You'll get your ass kicked."
Oooo tak
Ja też na takim zaczynałem. Jest na 100% starszy niż 2007 (to czas kiedy weszły bowy).
jedi1 pisze:Rajlor pisze:Ogólnie to mam zajawke na slingshota, wiecie, Len10 itd.Ogólnie zawsze się najbardziej jarałem slingshotem...
To powinieneś mieć teraz na Besta
francuz77 pisze:Witam. Zakupiłem od kolesia latawiec NAiSH 14. Zaczynam dopiero z tym sportem przygodę i proszę o pomoc w identyfikacji jaki to model jest dokładnie i z jakiego roku .
pozdro
marcin
francuz77 pisze:Oki posłucham bardziej doświadczonych lepiej na cudzych błędach jednak się uczyć. A co w takim układzie polecacie z rocznika 2012, 2013 deskę już chyba wybrałem to Deska TRANS "Thunder5 161cn -44cm mój wzrost to 190cm i 120kg wiem to sporo za dużo ale kite i dieta poczyni cuda mam nadzieję....
francuz77 pisze:mój wzrost to 190cm i 120kg wiem to sporo za dużo ale kite i dieta poczyni cuda mam nadzieję....
Fordon pisze:Polecam 2011/2012 Ozone Catalyst lub 2009+ Cabrinha Convert. Wczesniej polecalem duze ok. 15 metrowe latawce, ale one czesto zamulaja, czesto maja slaby dol, dlatego polecam 12 metrowy. Wiem, ze to jest troche za malo jak na Ciebie, ale masz duza deske, wiec powinno byc OK.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości