witam
planuję zakup pierwszego latawca na wodę
podobno materiał Rebela 2012 jest bardzo wytrzymały (producent twierdzi, że ciężko go rozerwać ręką)
jak się przedstawia sprawa w modelu 2011?? nie bardzo mogę znaleźć coś na ten temat w sieci
Angoola pisze:materiał w latawcach z 2011 i 2012 jest ten sam, wytrzymały tak jak gwarantuje producent, a co do kwestii opłacalności to zawsze będzie to subiektywna opinia.
IgorS pisze:Natomiast rewelacyjną zaletą w Rebelku (chociaż już nie jestem pewien modelu) są zawory spustowe na skraju skrzydła
FilipN pisze:dla mnie to tylko kolejny korek który ma szansę wyskoczyć przy mocnym jebnięciu latawcem o wodę...
peg pisze:nie piszę nic na + ani na - ale... zabezpieczony rzepem + gumką ewentualnie wsuwką... chyba trzeba by było przejechać po nim czołgiem..
Ziomek. pisze:
nie wystarczy ucząc się nowego triku jakieś 20-30 razy na godzinę walić latawcem w wodę
choć akurat boczny korek CHYBA nie wyskakuje ( Filip? masz jakieś doświadczenia?)
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości