przemass: ja ostatnio Asię widziałam na zieleni... i na filmiku na stronce nobile (byłam przy realizacji...) nie widziałam Asi w żadnym cudnym różyku... stąd wniosek... ale naprawdę luuuuuzzzz...

...)
też nie sądzę, żeby 50/50 była dla początkujących... pisałam o młodej grupie docelowej.
no i jako, że wyrażając opinię nie da się odejść od subiektywizmu, stąd wyraziłam przypuszczenie, że ta akurat grafa może być targetowana na młodych "jeźdźców"...
wszyscy potrafimy ocenić, która deska dla kogo jest przeznaczona.
ale, myślę, że to forum nie jest tylko po to, by powielać opinie lansowane przez producenta...
sądziłam, że możemy - właśnie tu - uciąć sobie pogawędkę na temat tego, jak to czy owo nam się podoba.
myślę też, dalej, że takie miejsce jest dla producenta ważnym źródłem informacji zwrotnej i komunikacji z potencjalnym klientem.
dajmy im posłuchać... i nie zamykajmy topicu,... bo o gustach się nie rozmawia... oki, doki?
i powtórzę, też chciałabym móc powiedzieć, że na nowej 50/50 jeździ mi się super...
ale przecież jesteśmy tu na forum w fazie "obrazkowej"... to jeśli nie o grafie, to o czym?
cheers!