JanuszD pisze:Na 130 pływałeś? To pewnie dlatego takie odczucia.
szymonkite pisze::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RECENZJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzisiaj przez 4 godziny plywalem na NHP 142, Bałtyk wiatr od 16 do 20knt na latawcu 12 m2
Pomimo sugestii z kilku źródeł że za duzy rozmiar deski na moje 87kg ,to jednak opinie że bedzie OK mają potwierdzenie w realu z czego sie baaardzo cieszę.
Mam strapy i pady SP raptor z wkładką soft, to najlepsze jak dotąd strapy jakie mialem pod nogami.
Moja opinia nie bedzie profesjonalna lecz jako początkujacego kitera wiec bez ciśnienia opiszę to tak....
Deska jak najbardziej odpowiada swojej sławie oraz zgodnie z opisami marketingowymi.
Pięknie, naprawdę super ostrzy ! z wielką łatwością łapałem wysokość
W mojej opinii nie jest twarda.
Reaguje na kazdy ruch i lata jak po torach .
Nie porównam jej do SU2 bo nie chce sie nikomu narazić![]()
Podsumowanie. SUPER DECHA , THE BEST EVER. IMO
A bałwanowi który przytula moją Su2 etno i nie chce jej oddać niech bedzie sie ŹLE pływało.
Pozdro
Pain IQ pisze:szymonkite pisze::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RECENZJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzisiaj przez 4 godziny plywalem na NHP 142, Bałtyk wiatr od 16 do 20knt na latawcu 12 m2
Pomimo sugestii z kilku źródeł że za duzy rozmiar deski na moje 87kg ,to jednak opinie że bedzie OK mają potwierdzenie w realu z czego sie baaardzo cieszę.
Mam strapy i pady SP raptor z wkładką soft, to najlepsze jak dotąd strapy jakie mialem pod nogami.
Moja opinia nie bedzie profesjonalna lecz jako początkujacego kitera wiec bez ciśnienia opiszę to tak....
Deska jak najbardziej odpowiada swojej sławie oraz zgodnie z opisami marketingowymi.
Pięknie, naprawdę super ostrzy ! z wielką łatwością łapałem wysokość
W mojej opinii nie jest twarda.
Reaguje na kazdy ruch i lata jak po torach .
Nie porównam jej do SU2 bo nie chce sie nikomu narazić![]()
Podsumowanie. SUPER DECHA , THE BEST EVER. IMO
A bałwanowi który przytula moją Su2 etno i nie chce jej oddać niech bedzie sie ŹLE pływało.
Pozdro
To wez tam popływaj na kilku innych deskach, zanim nhp rozwali Ci stawy biodrowe i kolanowe.
Jak myslisz, ze jest miękka to poważnie rozważ ta kwestie.
Nhp robi różnice jak przesiadasz się z jakiegoś syfu. Pewnie takie cos miało miejsce u Ciebie...do czasu jak przepłyniesz się na naprawdę DOBREJ desce...moja opinia będzie Ci obca...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości