Zdjęcia wszystko pokazują. Wydaje się, że skutecznie może to wyeliminować ołówek z chickenloopa, który zdarzało się od czasu do czasu np. zgubić, zerwać.
Jakie macie złe doświadczenia z ołowkiem i co myślicie o tym patencie?

janciowodnik pisze:chyba można pływać uh, na zdjęciu widać podniesione do góry ustrojstwo.
wydaje mi się że jest skonstruowane tak, że dociska to do haka na dole i żeby przestawić do góry trzeba użyć troszkę siły i przechodząc do góry jest taki jakby przeskok. Ciężko opisać. Ale mi się podoba - jeżeli jest tak jak myślę.
Smokie pisze:Ale przecież to nic nowego..... było już dawno i się nie przyjeło
waldir pisze:.Dla pływających UH może byc to lepszym rozwiązaniem bo mam wrażenie że szybciej można się wpiąć, zablokować i na odwrót.
BraCuru pisze:
Ziomek. pisze:jedyne utrudnienie - przy stawianiu kajta z wody, kiedy linki się luzują
waldir pisze:Pewnie masz rację, nie mniej na tym zdjęciu widać że "zapadka" może pozostawać w pozycji otwartej więc nic to nie zmienia i byc może było by to lekarstwo na wypinający się bar przy zluzowanych linkach :roll
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości