MarianN pisze:Witam,
Na czacie otrzymałem informację, że deska kitesurfingowa to duży sprzęt sportowy.
kaj000 pisze:Wybieram się w połowie września na Sardynię. Jakie spoty byście polecali dla początkujących/średnio-zaawansowanych? Najlepiej z płytką wodą.
Mam latawiec 12 i planuje na wyjazd kupić coś mniejszego, 8 przy 73kg będzie si?
kaj000 pisze:Mam 12 rrd vision.
Jestem początkujący, umiem startować bez problemów, nauczyłem się w tym sezonie dość skutecznie pływać pod wiatr.
Deski niestety chwilowo nie mam, ponieważ zaginęła i muszę kupić nową przed wyjazdem.
Z tego co piszesz to chyba kupie 8m, gdyby mocno wiało a tak to będę śmigał na tej 12.
Dziękuję za podlinkowanie postu- zupełnie zapomniałem, że już uzyskałem odpowiedź na jedno z pytań które zadałem![]()
Miałem jechać do Leucate, ale słyszałem, że tam miejscówki z płytką wodą są kiepskie, ponieważ jest szkwaliście ciasno i są kamienie, dlatego też chyba jednak zdecyduję się na Sardynię. Wydaję mi się, że osoba na moim poziomie zaawansowania więcej tam skorzysta plus jednak przyjemnym bonusem we wrzesniu jest to, że jedzie sie w miejsce gdzie jest jeszcze ciepło z czym we Francji może być problem.
Dziękuję za rady i pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości