Hej Wszytskim!
No więc od około miesiąca mieszkam w Tarifie, że cały czas wieje to dopiero zabrałam się do napisania postu bo wczesniej nie było czasu
Chciałam wam tylko znać, że ze względu na to, że w naszym mieszkanku jest wolny pokój to chcielibyśmy go podnająć dla tych co szukają w miarę taniego zakwaterowania w samym centrum Tarify (stara część miasta)! Mieszkanie ma 3 sypialnie gdzie pokój do wynajęcia ma 2 pojedyncze łożka, szafę i komodę. Na górzy jest tez taras gdzie można suszyć rzeczy. Łazienka, kuchnia i duży salon jest do dzielenia z mieszkańcami czyli ja (kasica)

, jeszcze jedna Polka Beata i kolega Hiszpan. Wszyscy kajtujem więc dobrze znamy spoty i warunki i doradzimy jakby co. Lubimy też wspólne gotowanie przy winie czy piwie

Cena zależy bardzo od długości pobytu, ilości osób i sezonu więc jak wyślecie mi info na priv z tymi danymi to będe w stanie coś więcej powiedzieć czy wysłać więcej zdjęć. Mieszkanie jest na trzecim piętrze ale jest winda, mamy też szybkie WIFIi napewno poczujecie się jak w domu u nas
Póki co jest luty i 18C i słońce więcnie czekajcie na letni sezon gdzie jest drogo i tłoczno i przyjeżdzajcie już teraz a wierzcie mi nieżle wieje! Znamy spoty z lagunką albo falami dla miłośników wave! Acha inawet jak się zdecydujecie przyjechać i zostać gdzie indziej to też dawajcie znać koniecznie, umówimy sie na współne pływanie czy tapas!
Pozdrawiam z wietrznej Tarify!
Kasia M.