TARIFA

Miejscówki Kitesurfingowe
stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post26 wrz 2012, 22:43

KasicaM pisze:Rynair czy coś takiegi :) za ok 1 000 zł z Krakowa... płacilam tylko za 20kg bagażu rejestrowanego ... ale mój podręczy to był wypchany pianką i dwoma barami więc da się! Polecam Tarifę, niesamowite miejsce... to był mój już drugi raz tam i napewno się jeszcze wybiorę. pozdr.

powiem ci, że ja się nigdy z barem do podręcznego nie przymierzałem..., choćby dlatego, że raz zapasowa linka d-power stanowiła problem. mierzyli chłopaki mi jakąś linijką i w końcu przeszło, ale... 24 m każdej linki z baru to możesz cały samolot związać :)

pozdr

stiv a

KasicaM
Deska: Nobile, Airush
Latawiec: North Dice, Wainman
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post26 wrz 2012, 22:49

stiv amoralny pisze:
KasicaM pisze:Rynair czy coś takiegi :) za ok 1 000 zł z Krakowa... płacilam tylko za 20kg bagażu rejestrowanego ... ale mój podręczy to był wypchany pianką i dwoma barami więc da się! Polecam Tarifę, niesamowite miejsce... to był mój już drugi raz tam i napewno się jeszcze wybiorę. pozdr.

powiem ci, że ja się nigdy z barem do podręcznego nie przymierzałem..., choćby dlatego, że raz zapasowa linka d-power stanowiła problem. mierzyli chłopaki mi jakąś linijką i w końcu przeszło, ale... 24 m każdej linki z baru to możesz cały samolot związać :)

pozdr

stiv a

no tak, bo to wszytsko tak naprawdę zależy od tego w jakim humorze są ludzie stojący przy bramce... ja się umiem usmiechać niewinnie i się usmiecham duzo! to jeden ze sposobów :P a drugi to przyjść na ostatnią chwilę.. wtedy wszytskim tak się spieszy, że cię bez problemu przepuszczą.. :o no ale wiadomo to jest ryzyko... alez przecież to jest w naszej krwi kajciarskiej :D

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2012, 14:08

Kasia, kiedy lecisz???

Ryan z Krakowa kursuje do 27.10

Od paździenika low season w apartamentach :D

Poza tym jesień, więc coś się dziać zaczyna, np. testy będą: https://www.facebook.com/groups/1241499 ... =1&theater

KasicaM
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2012, 18:00

KasiaW pisze:Kasia, kiedy lecisz???

Ryan z Krakowa kursuje do 27.10

Od paździenika low season w apartamentach :D

Poza tym jesień, więc coś się dziać zaczyna, np. testy będą: https://www.facebook.com/groups/1241499 ... =1&theater

Hej Kasia,
Nie lęcę tylko jadę autem, plan jest na pierwszy tydzień stycznia.. więc jakbyś kogos znała kto się wybiera w tamtą stronę to jest miejsce.. niestety nie wiem kiedy/czy wracam :) więc to podróż w jedną stronę....

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post10 paź 2012, 13:48

KasicaM pisze:[Hej Kasia,
Nie lęcę tylko jadę autem, plan jest na pierwszy tydzień stycznia.. więc jakbyś kogos znała kto się wybiera w tamtą stronę to jest miejsce.. niestety nie wiem kiedy/czy wracam :) więc to podróż w jedną stronę....

Dawno tu nie zaglądałam...

Kaśka, to się widzimy :) Jaki samochód? - bo możesz np. ludziom sprzęt przewieźć... Albo co innego.

KasicaM
Kontaktowanie:

Post03 lut 2013, 17:17

Hej Wszytskim!

No więc od około miesiąca mieszkam w Tarifie, że cały czas wieje to dopiero zabrałam się do napisania postu bo wczesniej nie było czasu :D

Chciałam wam tylko znać, że ze względu na to, że w naszym mieszkanku jest wolny pokój to chcielibyśmy go podnająć dla tych co szukają w miarę taniego zakwaterowania w samym centrum Tarify (stara część miasta)! Mieszkanie ma 3 sypialnie gdzie pokój do wynajęcia ma 2 pojedyncze łożka, szafę i komodę. Na górzy jest tez taras gdzie można suszyć rzeczy. Łazienka, kuchnia i duży salon jest do dzielenia z mieszkańcami czyli ja (kasica) :), jeszcze jedna Polka Beata i kolega Hiszpan. Wszyscy kajtujem więc dobrze znamy spoty i warunki i doradzimy jakby co. Lubimy też wspólne gotowanie przy winie czy piwie :D Cena zależy bardzo od długości pobytu, ilości osób i sezonu więc jak wyślecie mi info na priv z tymi danymi to będe w stanie coś więcej powiedzieć czy wysłać więcej zdjęć. Mieszkanie jest na trzecim piętrze ale jest winda, mamy też szybkie WIFIi napewno poczujecie się jak w domu u nas :)
Póki co jest luty i 18C i słońce więcnie czekajcie na letni sezon gdzie jest drogo i tłoczno i przyjeżdzajcie już teraz a wierzcie mi nieżle wieje! Znamy spoty z lagunką albo falami dla miłośników wave! Acha inawet jak się zdecydujecie przyjechać i zostać gdzie indziej to też dawajcie znać koniecznie, umówimy sie na współne pływanie czy tapas! :thumbsup:

Pozdrawiam z wietrznej Tarify!

Kasia M.
Załączniki
P1010882.JPG
Widok z salonu
P1010882.JPG (47.95 KiB) Przejrzano 2067 razy

lash81
Deska: Cruzer, SU2, Clash
Latawiec: Evo
Postawił piwka: 2 razy

Post04 lut 2013, 14:39

Hejka

Właśnie przybyliśmy z małego 4 dniowego wypadu z Tarify :D było GENIALNIE!!!!!! :thumbsup:
I chce podziękować Kasi i Beatce i całej ekipie i domownikom za mile przyjęcie i pokazanie Tarify!!! :D
Dziewczyny jesteście tak pozytywnie zakręcone ze az brak slow! :thumb:
Wielkie dzięki i już planujemy kolejny wyjazd 8)
Mam nadzieje ze przygarniecie KROPKOW?? hahaha :mrgreen:

Pozdrowionka M i K

KasicaM
Kontaktowanie:

Post04 lut 2013, 18:51

lash81 pisze:Hejka

Właśnie przybyliśmy z małego 4 dniowego wypadu z Tarify :D było GENIALNIE!!!!!! :thumbsup:
I chce podziękować Kasi i Beatce i całej ekipie i domownikom za mile przyjęcie i pokazanie Tarify!!! :D
Dziewczyny jesteście tak pozytywnie zakręcone ze az brak slow! :thumb:
Wielkie dzięki i już planujemy kolejny wyjazd 8)
Mam nadzieje ze przygarniecie KROPKOW?? hahaha :mrgreen:

Pozdrowionka M i K

Dzieki Marcin! Spragnionych wiatru i plazy zawsze sie przygarnie :thumbsup: no i jak to mowia w Hiszpani MI CASA ES SU CASA 8)

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post04 lut 2013, 20:14

KasicaM pisze:Hej Wszytskim!
No więc od około miesiąca mieszkam w Tarifie, że cały czas wieje to dopiero zabrałam się do napisania postu bo wczesniej nie było czasu :D
Kasia M.

a do kiedy jestescie w tym lokum w tarifie ?

p/s kiedy zaczyna sie robic cieplej ? ;)

KasicaM
Kontaktowanie:

Post04 lut 2013, 20:19

color1 pisze:
KasicaM pisze:Hej Wszytskim!
Kasia M.

a do kiedy jestescie w tym lokum w tarifie ?

p/s kiedy zaczyna sie robic cieplej ? ;)

no jak dobrze pójdzie to do końca października, a co to znaczy cieplej? bo dla mnie 18C w lutym to już ciepło :)

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post04 lut 2013, 20:23

KasicaM pisze:no jak dobrze pójdzie to do końca października, a co to znaczy cieplej? bo dla mnie 18C w lutym to już ciepło :)

nie znam w ogole tarify.. no tak aby plywac bez pianki ;)
zastanawiam sie nad jakims wyjazdem na 3 tyg powiedzmy, niekoniecznie w lutym ;)
mozesz mi na prv napisac jakie to koszty ?
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 02:54 przez color1, łącznie zmieniany 1 raz.

KasicaM
Kontaktowanie:

Post04 lut 2013, 20:27

color1 pisze:
KasicaM pisze:no jak dobrze pójdzie to do końca października, a co to znaczy cieplej? bo dla mnie 18C w lutym to już ciepło :)

nie znam w ogole tarify.. no tak aby plywac bez pianki ;)
mam mnostwo wolnego czasu, zastanawiam sie nad jakims wyjazdem na 3-4 tyg powiedzmy, niekoniecznie w lutym ;)
mozesz mi na prv napisac jakie to koszty ?

Tutaj nawet w srodku sezonu sie pływa w piance bo woda jest jednak zimna, chociaz wiadomo kazdy ma inna tolerancja na zimno ale ja bym sie tu bez zadnej pianki nie ruszała niezaleznie od pory roku.

Ker-mit
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post16 lut 2013, 12:01

Cześć KasicaM,
lecę na południe Hiszpania 1 kwietnia,
oczywiście będe w okolicach Tarify ... ale jeśli dostałbym jakieś dobre namiary na inne miejscówki w przedziale MARBEA - TARIFA -będe bardzo wdzięczny.
podrawiam z Zimnega GDA.

Marcin

KasicaM
Kontaktowanie:

Post16 lut 2013, 12:58

Ker-mit pisze:Cześć KasicaM,
lecę na południe Hiszpania 1 kwietnia,
oczywiście będe w okolicach Tarify ... ale jeśli dostałbym jakieś dobre namiary na inne miejscówki w przedziale MARBEA - TARIFA -będe bardzo wdzięczny.
podrawiam z Zimnega GDA.

Marcin

Hej Marcin,

Tak szczerze mówiąc to ja nie mam potrzeby jeździc po innych mijescówkach skoro mieszkam w jednej z najlepszych, więc będzie najlepiej jęsli przejrzysz watek Tarifa, tam kilka z nich byłó opisywancyh juz wczesniej.

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
mandaro
Deska: NHP Infinity
Latawiec: GP Fuel
Postawił piwka: 66 razy
Dostał piwko: 22 razy
Kontaktowanie:

Post16 lut 2013, 13:20

No pewnie, że jeździć nie trzeba. Maks 30km. Jak się chce, Jak sie nie chce to nie trzeba wcale.

Kasico. Tym razem, to kolega mnie wystawił. W czwartek jestem. Najwyżej sam.

No chyba, że ktoś inny chce się kiwnąć do Tarify Transporterem T4?
Jak kolega nie wyzdrowieje do poniedziałku, to jest jedno wolne miejce.
Na trasie Jelenia Dziura -Tarifa.

Od czwartku wiatr.

Wróć do „Spoty”