Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
s2

Post07 lip 2008, 12:19

qbaepp11 pisze:Niech żałuje ten kogo dziś nie było na Mietku. Zbliżając sie do Mietkowa miałem dylemat czy nie wracać bo strasznie ciemne chmury wisiały nad zalewem, a nie chciałem zaliczyć powtórki z wczoraj. Na szczęście wszystko przeszło bokiem i do wieczora pływanko w pełnym słońcu. Momentami robiło sie 5Bf. Było trochę KS reszta to złomiarze oczywiście. Super sesja! :D
Dziś auto zostawiłem u Francuza i dalej piechotką na spot. Patrząc po autach to dobrze zrobiłem bo moja Tojotka do ofroadu kompletnie sie nie nadaje :(

cześć,

ja nie żałuję, akurat udało mi się być na zatoce w sobotę i było mega zajebiście [[; słoneczko, czyste niebo, wiatr na średnie rozmiary i specjal.
no ale teraz już wro. i do rzeczy. mam duże obiekcje co to pływania na Mietkowie, byłem tam raz i to co zobaczyłem baaardzo mi się nie spodobało. no ale widzę, że pływacie i jesteście cali i happy więc może czas się przekonać? może w weekend się zbiorę jak będzie prognoza. Jak tam w ogóle jest z wodą? nie macie żadnych krostów po tym czymś? skóra wam nie schodzi? oczy nie pieką? [; można się tam gdzieś wykąpać na miejscu po pływaniu? no i jeszcze jedno - jak tam się dojeżdża na plażę jeśli nie parkuje się pod "francuzem"? nie mogłem znaleźć ostatnio drogi...

pozdr,
s

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post07 lip 2008, 12:37

Krostów nie ma Adaś, można spoko popływać tylko woda jakaś taka...dziwna w smaku;) O kąpieli też raczej zapomnij;)

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post07 lip 2008, 14:20

Po obfitych opadach cieżko dojecheć nad wode bo ściezka jest rozjezdzona i robi sie mega błoto. Dlatego ja wole zostawiać auto u Francuza. Jeśli lubisz ofroad to możesz próbowac. Dojazd jest prosty. Z głównej ulicy mijasz wjazd u Franca i jedziesz dalej prosto i lookasz za scieżką wjazdową też po prawej. Następny wjazd jest na skrzyżowaniu we wiosce( nie pamiętam nazwy). Tu są większe dziury. Nie wiem czemu sie zraziłeś zalewem. Fakt infrastruktury nie ma ale i tak lepszego miejsza w tak bliskiej okolicy raczej nie znajdziesz. Trzymają teraz niski poziom wody więc plaża jest b. szeroka i nie ma problemu z odpaleniem latawy. Jedyny problem to kamienie i inne śmieci.Ja tam nie marudze, no może poza jednym bo mam ok 55km jak prom pływa przez Odre i 15 więcej jak jade gdy prom stoi. Na Google maps dobrze widać drogi dojazdowe

asik

Post07 lip 2008, 19:42

hahha Adamo! po kilku sesjach plywanka jakos nie zauwazylam na ciele tego happy mimo wszystko nieszczesnika zadnych oznak wod mietkowskich :lol: zawsze mozna wziasc ze soba woode;P i sie przeplukac 8)

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Kontaktowanie:

Post07 lip 2008, 20:27

Kolega jakiś taki delikatny :twisted:

Zed
Deska: Nobile NhP
Latawiec: Best Nemesis
Lokalizacja: Jestem z Wrocka, bo temu cholernemu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje... Nie cierpie drobiu
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post07 lip 2008, 21:55

Dajcie Adamowi spokój ^

o ile sobie przypominam qbaepp11 tez ostatnio miałeś obiekcje jak mówiłem "dawaj bez pianki jest okey" ;] było 'ta woda taka brudna, i zreszta zimna no wiesz? ' ;D

Jak nie wypijesz zadużo nic Ci nie będzie ;] conajwyżej (jesli pływasz bez butów) lekko poranione nogi od kamyczków i (co możliwe) porozbijanych butelek na dnie ^

za francuzem pierwszy zjazd w prawo (taka polna droga) potem cisni w lewo do wysokosci tych wysepek... tam woda jest równiejsza, i w razie czego w bliżej do lądu

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Kontaktowanie:

Post07 lip 2008, 22:21

To że marudziłem że zimna to sie mogę zgodzić bo coś ostatnio zmarzluch sie zrobiłem ale że brudna to jakoś nie przypominam sobie.Fakt woda ma kolor nie za ciekawy ale to od mułu i piasku. Najważniejsze że jeszcze nie kwitnie.Pyzatym wtedy to był mój pierwszy raz na Mietkowie i pierwsze pływanie na głębokiej wodzie.
Mi nic tam nie wyskoczyło i nie sadze żeby innym też coś dolegało.
Wpadaj śmiało na weekend jak będzie warun. Jedyny problem to moczykije odsiadujący cały brzeg jak muchy gówno. Rozkładają się co pare metrów a jak wpłyniesz takiemu na łowisko to drze ryja.

asik

Post07 lip 2008, 22:32

to ja bede ich przepedzac i foto sesje strzele smialkowi, ktory bez pianki wejdzie pierwszy do bajorka :D to kiedy jedziem?? :jive: hhehh

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Kontaktowanie:

Post07 lip 2008, 22:36

Jak będzie słońce to ja wejde :D

Zed
Lokalizacja: Jestem z Wrocka, bo temu cholernemu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje... Nie cierpie drobiu
Kontaktowanie:

Post08 lip 2008, 00:42

Ja ostatnio byłem :D w czwartek jak wrócę dam fotki ;]

Mówie Wam całkiem inne pływanie z a bez :D bez jak jesteś na głębokiej to myślisz tak "o kurnka, jaka zimna musze z tąd odpłynąć" :D dlatego wszystkie triki na wysokości cypelka gdzie jest i płytko i wystarczająco dużo miejsca ;]

A kiedy jedziemy? I pewnie dalej nikt transportu z wrocławia nie ma? :?

asik

Post08 lip 2008, 10:57

zobaczymy zobaczymy, ktory taki odwazny i narazi swoje piekne cialko na stycznosc z odpadami... :wink:

s2

Post08 lip 2008, 12:43

uf. namówiliście mnie [;

jak będzie warun podjadę. Zed - pewnie będę mógł Cię zabrać. jak bym jechał dam znać.

pozdr,
adam

Zed
Kontaktowanie:

Post08 lip 2008, 23:24

Jutro jest warun ;D ktoś jedzie? (tak pytam ja jescze nie wiem)

s2

Post09 lip 2008, 09:32

no ja tylko wikendy niestety.

pozdr,
adam

Zed
Kontaktowanie:

Post09 lip 2008, 10:57

Adam tylko żałuj ;]

Najlepszy wiatr koło 17 dopiero! więc może się skusisz?

Ja tam z Iwanem, będe... :D jak coś szukaj kajtów na lewo od francuza

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”