Jak warunki dzisiaj???

przemass pisze:Sorry, u nas wielkie pakowanie przed Rodos i Brazylią - chociaż szkoła działa do 20 września, sądzę że nie będę w stanie pisać więcej relacji - mam nadzieję że okazały się pomocne choć trochę i że lokalesi pomogą we wrześniu.
Pozdrawiam i dzięki za cały sezon pływania z Wami - było super!.
P.
przemass pisze:Sorry, u nas wielkie pakowanie przed Rodos i Brazylią - chociaż szkoła działa do 20 września, sądzę że nie będę w stanie pisać więcej relacji - mam nadzieję że okazały się pomocne choć trochę i że lokalesi pomogą we wrześniu.
Pozdrawiam i dzięki za cały sezon pływania z Wami - było super!.
P.
przemass pisze:Dzięki za miłe słowa - nie da się ukryć że atmosfera wśród pływających tu w Rewie jest jedną z lepszych na tle wszystkich spotów na których byłem...
jedi1: Tak, pływałem, ale nie z kamerką a z urządzeniem pomiarowym - tu może coś pomylę, w każdym razie był u nas fizyk robiący pomiary różnych jednostek żaglowych i różnicę w prędkości zestawu wraz ze wzrostem/spadkiem wiatru, jak również zmianą kursu względem wiatru. Test był dla dość znanego magazynu żeglarskiego i ma być opublikowany za jakiś czas. Wszystko fajnie tylko pomiar mógł być dość nieadekwatny bo np Yarga na której pływałem W OGÓLE nie idzie ostro na wiatr porównując nawet do innych C shape'ów, stąd być może niezbyt korzystny dla kite wynik.
Jeszcze raz pozdro wielkie dla wszystkich!
P.
jarul7 pisze:Hej
Wybieram się do Rewy jutro są tam jakieś fajne noclegi niedaleko spotu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości