CABARETE-DOMINIKANA jakies uwagi?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Gość

Post22 lis 2005, 13:50

Jade tam za pare dni, moze ktos napisac cos o tym miejscu z własnego doświadczenia ?

pozdrawiam

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post22 lis 2005, 17:20

z własnego doświadczenia mogę napisac że też bym chciał sobie tam pojechać - choć kompletnie nie wiem gdzie to, ale na pewno jest tam fajniej niż u mnie w biurze

Pozdro :)

------------------------------------------------------------
i już widze jak dostaję zjebki od forumowiczów za głupie odpowiedzi :) (typu : a zgred to zgred ;) )

Gość

Post22 lis 2005, 18:04

bylem na kitebeach w czerwcu 2004 wiec pewnie od tego czasu troche sie zmienilo.
generalnie stawialem tam pierwsze kroki, bylo ciasno, przeszkadzala mi falka i prad.
ale warunki rewelacyjne - przez 2 tygodnie caly czas wialo na 12tke i nawet po poludniu bylo dla mnie za mocno.

co do listopada czy grudnia z pogoda moze byc roznie bo slyszalem o osobach ktore z tygodnia mialy moze jeden dzien plywania.

Gość

Post22 lis 2005, 18:05

bylem na kitebeach w czerwcu 2004 wiec pewnie od tego czasu troche sie zmienilo.
generalnie stawialem tam pierwsze kroki, bylo ciasno, przeszkadzala mi falka i prad.
ale warunki rewelacyjne - przez 2 tygodnie caly czas wialo na 12tke i nawet po poludniu bylo dla mnie za mocno.

co do listopada czy grudnia z pogoda moze byc roznie bo slyszalem o osobach ktore z tygodnia mialy moze jeden dzien plywania.

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2005, 18:07

zgred pisze: kompletnie nie wiem gdzie to,

to Karaiby;

możesz wypytać Crazy Horse on jeździł na Dominikanę mniej więcej o tej porze roku przez kilka poprzednich lat. :hand:

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post22 lis 2005, 18:41

Temat jest interesujący zwłaszcza przy tak taniej ofercie... http://www.podroze.tv/index.php?pid=222
Cena porównywalna do Egiptu więc sam się poważnie zastanawiam... :roll:

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post22 lis 2005, 20:07

co poniektorzy to i wyczaili tansze opcje ;) i wlasnie pewnie leca... echhh :?

Awatar użytkownika
piatpif

Post25 lis 2005, 11:22

stat wiatrowy w zimie wyglada tragicznie

http://www.windfinder.com/windstats/windstatistic_cabarete.htm

p.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”