z własnego doświadczenia mogę napisac że też bym chciał sobie tam pojechać - choć kompletnie nie wiem gdzie to, ale na pewno jest tam fajniej niż u mnie w biurze
Pozdro
------------------------------------------------------------
i już widze jak dostaję zjebki od forumowiczów za głupie odpowiedzi (typu : a zgred to zgred )
bylem na kitebeach w czerwcu 2004 wiec pewnie od tego czasu troche sie zmienilo.
generalnie stawialem tam pierwsze kroki, bylo ciasno, przeszkadzala mi falka i prad.
ale warunki rewelacyjne - przez 2 tygodnie caly czas wialo na 12tke i nawet po poludniu bylo dla mnie za mocno.
co do listopada czy grudnia z pogoda moze byc roznie bo slyszalem o osobach ktore z tygodnia mialy moze jeden dzien plywania.
bylem na kitebeach w czerwcu 2004 wiec pewnie od tego czasu troche sie zmienilo.
generalnie stawialem tam pierwsze kroki, bylo ciasno, przeszkadzala mi falka i prad.
ale warunki rewelacyjne - przez 2 tygodnie caly czas wialo na 12tke i nawet po poludniu bylo dla mnie za mocno.
co do listopada czy grudnia z pogoda moze byc roznie bo slyszalem o osobach ktore z tygodnia mialy moze jeden dzien plywania.
Temat jest interesujący zwłaszcza przy tak taniej ofercie... http://www.podroze.tv/index.php?pid=222 Cena porównywalna do Egiptu więc sam się poważnie zastanawiam...