ze spuchnietą kochą po glebie z mega pływania z wczoraj w chałupach dzisiaj wpadłem na Rewkę jedynie z aparatem i kuźwa rozładowaną baterią starczyło na pare fotek a było na co popatrzeć np. Manianna latający przez cypel w najszerszej części!!! foty jeszcze jak było słabiej potem wiatr powyżej 30 knts - ogień
Jesli ktos jutro (Niedziela) wybiera sie na 1/2 wysep i moglby zabrac jedna osobe z Sopotu lub Gdyni to prosze o kontakt, paliwo i parking na moj koszt
ktoś wie jak dzisiaj na półwyspie? z prognozy miało kłuć do 18 supełków, ale z mojego okna w 3mieście jakoś tego nie widać. Jak ktoś tam jest to dajcie znać bo nie wiem czy się zbierać.
byłem na MM po 14 , generalnie się prognoza słabo sprawdziła pławanie było ale rewelką bym tego nie nazwał , do godz 18 dużo przerw w pływaniu i 10knts. czasem coś tam dmuchneło na moje 11m szczególnie jak się rozpadało Ci co byli wcześniej chyba wiecej popływali.
aaa
Janek Fuu
dzisiaj jak siedziliśmy na plaży i nie wiało -rzuciłeś hasło " .... za dzisięć min będzie wiatr ..." to z zegarkiem w ręku tak było
podrzuć jak to widzisz jutro i napisz że będzie wiatr