Kubs0n pisze:W Jastarni dziś ujeżdżamy fale , wieje równo 18-20 knotów
Kubs0n
a kierunek wiatru na zatoce jest do brzegu czy do.
Pytam bo chcemy jutro przyjechać , a ma wiać podobnie jak dzisiaj
Kubs0n pisze:W Jastarni dziś ujeżdżamy fale , wieje równo 18-20 knotów
MWILCZ pisze:a kierunek wiatru na zatoce jest do brzegu czy do.
Jurgen pisze:MWILCZ pisze:a kierunek wiatru na zatoce jest do brzegu czy do.
Myślę że przy tym kierunku kolega miał na myśli otwarte morze...
Jutro pewnie podobnie chociaż więcej E....
Wrogu pisze:Tak, przy E rewa jest bardzo fajna. Dokladnie nie patrzylem na mapki pogodowe, ale przy E polwysep tak srednio daje rade - musi byc nieco poludnia. Chyba, ze otwartePlus przy E wchodzi praktycznie wszystko brzezna w gore.
Jurgen pisze:MWILCZ pisze:a kierunek wiatru na zatoce jest do brzegu czy do.
Myślę że przy tym kierunku kolega miał na myśli otwarte morze...
Jutro pewnie podobnie chociaż więcej E....
Fred :: TeamKatapa pisze:. bylem w piace i bylo ok, buty 3mm bede musial zastapic sluszniejsza gruboscia.
pozdro
Wełniacz pisze:Fred :: TeamKatapa pisze:. bylem w piace i bylo ok, buty 3mm bede musial zastapic sluszniejsza gruboscia.
pozdro
Jaką grubość pianki masz, że już starcza? Lekki offtop ale mam piankę 3/2 długą i myślę kupić 3/2 krótką i 2 zakładać i chyba powinno być ciepło ? (pływałem tak w Rewie 01.11.12 i było ok... czy lepiej kupić 5/3 5/4 ?
Wełniacz pisze:
Jaką grubość pianki masz, że już starcza? Lekki offtop ale mam piankę 3/2 długą i myślę kupić 3/2 krótką i 2 zakładać i chyba powinno być ciepło ? (pływałem tak w Rewie 01.11.12 i było ok... czy lepiej kupić 5/3 5/4 ?
Wełniacz pisze:Fred :: TeamKatapa pisze:. bylem w piace i bylo ok, buty 3mm bede musial zastapic sluszniejsza gruboscia.
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości