maszo słabo wchodzi
widziałem tam 2 latawce , ale coś leniwe
Jakub T.C. pisze:Proszę o informację czy jest zauważalna tendencja występowania silniejszego wiatru, niż wynikałoby to z prognoz dla Zatoki Puckiej(...)
BraCuru pisze:Zabawię się w odważną prognozę.
W tym roku od maja do końca czerwca będą mega warunki na Hawaje na ZachPom.
Nie zdziwię się jak będziemy mieli np po 10 dni non stop jazdy przy 20kts jak prognoza będzie pokazywała 5-8kts z NE w całej Polsce.
Bałtyk rekordowo zimny a ląd już się rozgrzewa. W niedzielę miał wiać z S 4-7kts a wiała brazylijska suszara z NE.
Daję minimum 20 dni super pływania w tym okresie na marnych prognozach WG.
Sprawdzę jak było na początku lipca.
Kuba Gdynia pisze:Nie wiem, jaka ma temperatura woda na otwartym;),(--->polnoc!!!)ale chyba rozsadnie jest zostac w rewce;) Zwlaszcza ze plytko... na razie
Kuba Gdynia pisze:Nie wiem, jaka ma temperatura woda na otwartym
boldek pisze:, ale mimo wszystko woda w Zatoce jakoś super ciepła wcale nie jest, no i w sumie chwała za to, bo wolę popływać w butach jak wieje 15-18 knts niż bez butów łowić ryby latawcem przy 10 knts![]()
Pozdr
Ziomek. pisze:..faktycznie jak byłem tydzień temu w Egipcie, o woda była zauważalnie cieplejsza niż dziś w Zatoce, nawet w grudniu w Brazylii była cieplejsza tez![]()
ale ..aktualnie woda w Zatoce ma MIODNĄ temperaturę..jest naprawdę zadziwiająco miła
buty? owszem - wakeowe![]()
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości