k2 pisze:3.11.2010 znaleziono trapez "niski" Dakine z leashem w Giżynie. Oddam prawie za darmo
A numerki na najbliższe kumulacje w totka mozesz podać...

k2 pisze:3.11.2010 znaleziono trapez "niski" Dakine z leashem w Giżynie. Oddam prawie za darmo
dobry pisze:Miroszewo dziś dopisało. Wiało dobre 18 knots non stop.
Niestety kierunek nie do końca side on także trzeba było uważać żeby nie zgubić dechy daleko od brzegu.
Kumplowi zerwał się latawiec jakieś 100 m od brzegu. Miał dużo szczęścia, że do hitlerowa go nie zawiało.
Ozonik byłby poszukiwany w Zatoce Świń
a zlapac dryfujacy latawiec kilka set metrow od brzegu przy wietrze side shore i docholowac go do brzegu to hyba niemozliwe.
rolnik pisze:Sam kilkakrotnie zwozilem kitey .
tomi pisze:co się stało że kite się zerwał?? Linka depoweru urwała się?? Twój latawiec jest po niecałym sezonie.
nmkop pisze:Witam
Mam pytanie czy znacie w najbliższej okolicy Szczecina jakieś miejsce gdzie można bezpiecznie dla mnie i sprzętu szkolić się w opanowywaniu latawca, oczywiście przy asekuracji drugiej osoby. Chodzi mi o jakąś łąkę lub inny bezpieczny teren na otwartej przestrzeni, gdzie można byłoby po pracy, czyli po 16 wskoczyć na jakąś godzinkę czy dwie, bo zanim dojadę do Wierzbna czy Trzebieży to zaraz robi się ciemno i więcej jest drogi niż zabawy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości