Wełniacz pisze:Witam mam pytanie jak okoliczne jeziora Dratów, Kunów itd bo będę w Dęblinie cały kwiecień i nie wiem czy brać sprzęt czy nieMożecie napisać czy mocno dalej skute lodem (u mnie na Warmii po 30cm lodu dalej na jeziorze
![]()
Który spot jest najbezpieczniejszy i najmniej wymagający dla osoby nowej w tych okolicach ? Rok już śmigam więc jakoś sobie radzę ale na głębszej wodzie i nieznanym spocie różnie to bywa... z góry dzięki za informacje i oby do zobaczenia na wodzie
Prynio pisze:Wczoraj pięć godzin, dzisiaj sześc godzin latania,kiedy ta zima się skończy, już ledwo co żyję.
WED pisze:Witam wszystkich . Jestem nowy w te klocki . Choruję na tę samą "chorobę". Zacząłem w tamtym tygodniu pierwsze jazdy w Piaskach z Ryśkiem . Pomógł mi zacząć , bez jego pomocy pewnie dał bym sobie spokój. Wczoraj poszusowaliśmy jak należy. Pozdrawiam
Prynio pisze:Niestety wiek i waga znacznie obniżają możliwości.
Prynio pisze:Wczoraj pięć godzin, dzisiaj sześc godzin latania,kiedy ta zima się skończy, już ledwo co żyję.
Doomy pisze:Hey witaj!
Super że, kolega Ci pomaga.
Ja dziś byłem nad zalewem rano wiatr był zacny jak dla mnie, ale nie polatałem bo lód pod moimi nogami zaczął trzeszczeć i pękać więc i ja z kolei spękałem i pojechałem do domu. Ale będę miał filmik z niedzieli za 1.5 godziny na vimeo więc jak już będzie dostępny to zrobię edycję postu i wkleję link do niego pod spodem. Nic wielkiego szybka edycja na kolanie takie tam trzecie koty za płoty. Oczywiście mnie znów tam nie ma bo raz mało latałem i dwa zapomniałem ze stresu włączyć kamerę
. Pozdrowienia dla wszystkich lubelskich kajterów i nie tylko
.
Wełniacz pisze:Witam mam pytanie jak okoliczne jeziora Dratów, Kunów itd bo będę w Dęblinie cały kwiecień i nie wiem czy brać sprzęt czy nieMożecie napisać czy mocno dalej skute lodem (u mnie na Warmii po 30cm lodu dalej na jeziorze
![]()
Który spot jest najbezpieczniejszy i najmniej wymagający dla osoby nowej w tych okolicach ? Rok już śmigam więc jakoś sobie radzę ale na głębszej wodzie i nieznanym spocie różnie to bywa... z góry dzięki za informacje i oby do zobaczenia na wodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 16 gości