jak by co to proszę XL dostarczyć

MArcinBe pisze:nie podales nazwy firmy, ale udalo mi sie odczytac na focie z allegro i oto co znalazlem dla innych ciekawych tej piany:
http://www.wakezone.biz/WakeZone%20Dry%20Suits.htm
p.s. 1
Niezla przebitka cenowa
p.s. 2
i tak ogolnie: czemu do jasnej cholery nie mamy w Europie cen jak w Stanach...
Kisiel pisze:jedziecie na Ziomka ze pisze iz jest to produkt delikatnie mowiac slabszy jakosciowo od OR...oki chcecie jedzcie ze nieobiektywny itp
ale jak ktos mial kontakt z sucha pianka OR to nie powie mi ze nie jest zajebicie wykonany a ta pianka ktora Maslak sprzedaj z calym szacunkiem hmmm na zdjeciu nie wyglada rewelacyjnie wrecz na kiepskiej jakosci ale jest to moja ocena na podstawie posiadanej suchej OR oraz ZDJEC z allegro....
mam nadzieje ze nikt mnie nie zabije zaraz hehe![]()
Kisiel pisze:
ale jak ktos mial kontakt z sucha pianka OR to nie powie mi ze nie jest zajebicie wykonany a ta pianka ktora Maslak sprzedaj z calym szacunkiem hmmm na zdjeciu nie wyglada rewelacyjnie wrecz na kiepskiej jakosci
:
SWIRUS pisze:Hej GURU,
znasz może jakieś opinie/komentarze na temat tego właśnie kombinezoniku Mystica?
Pzdr,
SWIRUS pisze:Hej GURU,
znasz może jakieś opinie/komentarze na temat tego właśnie kombinezoniku Mystica?
Pzdr,
Maslak pisze:Ziomek. pisze:Maslak, to bardzo korzystne dla nas wszystkich
że sprzęt, w tym pianki potrafią być w dobrych cenach
jednak pisanie zdań w aukcji:
"Ten specjalny suchy kombinezon obecnie najlepszy dostępny na rynku zostal wykonany z mysla o Tobie!"
mocno mija się z prawdą
bo już na pierwszy rzut oka widać
że ta pianka nie leżała nawet obok najniższego modelu
suchej pianki Ocean Rodeo z początków produkcji..
znam ten produkt - bo też dostałem propozycję prosto z Chin
by tym dealować
nie skusiłem się![]()
pozdrawiam
Ja Tylko czekalem kiedy wyrazisz swoja opinie! Tyle razy ile czytalem Twoje opinie o tym czym Ty nie handlujesz sa podobne Dla mnie to zadna nowosc ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości