Onzo - dzięki za kolejne rady :D:D Oczywiście, jak wcześniej pisałem, każdą dobrą radę z wdzięcznością przyjmuję i układam sobie zawsze, po stokroć, w głowie, by potem zastosować w praktyce.
Obejrzałem cały Twój filmik. Niedawno jarałem się każdym ślizgiem tak jak Ty i obejrzałem to tak jak bym oglądał swoje pierwsze halsy Największą obawę miałem taką: Co będzie po sezonie - czy zapomnę i znów będę to męczył? Jak trapi Ciebie to samo to musisz wiedzieć, że po sezonie stanąłem na deskę i popłynąłem, powiem więcej, po przerwie na tyle się wszystko ułożyło w głowie, że nie wiedziałem który hals jest ten mocniejszy a który słabszy - po prostu pływałem
Twoim kolejnym etapem będzie jazda na switchu i pierwsze skoki. Czekam
75 kg, w porywach do 85 ...ale teraz to chyba ok. 80 kg.
Kurde, nie wiem dokładnie, bo się dawno nie ważyłem :D:D
Ale Sajko3 bierz śmiało, najlepiej chyba 10-ka :D:D
aż miło sie czyta o postępach w nauce - moje gratulacje - wiele cennych rzeczy mozna sie dowiedzieć
sam kupiłem niedawno 16-e ( kupiłem bo mieszkam na terenach malo wietrznych ), ale po tym co tutaj zobaczyłem to zastanawiam sie nad kupnem 10-ki - moja waga ~70kg
Czy na Łebsku jeszcze ktoś w ogóle pływa???
Przejechałbym się przy dobrym wietrze, ale nie uśmiecha mi się samemu pływać, a nawet nie chcę bez asekuracji!!!
jak jest kierunek na jezioro to na jeziorku plywamy ale dzis idealnie bylo na morzu wiec tam walczylismy..bylo poprostu wzorcowo i nawet kamere zabralismy zeby nakrecic jakis filmik wszystko pieknie ladnie operatora po skoku kazdy pytal "masz to masz to":?::?: "widziales":?: ten mowi ze ma wszystko..zajarani ze material dobry wracamy zeby zobaczyc co i jak a tu kur...a sie okazalo ze wlasciciel kamery chyba cos zle ustawil i film zamiast "krecic" sie przez normalny obiektyw nagral sie przez hmmmm taki mniejszy obiektyw pod glownym i jakosc materialu jest tragiczna na mojej komorce lepsze filmy sie nagrywaja mamy nauczke na przyszlosc ehehehe
a szkoda bo loty byly przyzwoite jak na nasze umiejetnosci