Sami wyrabiamy sobie zla opinie!!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post09 sie 2004, 08:28

W sobote na plazy w swinoujsciu "ktos" plywal na kajcie pomiedzy bawiacymi sie dziecmi, bardzo blisko brzegu w pewnym momencie wpadl na materac jednego z dzieciakow oczywiscie go rozwalil. Nie dosc ze nawet nie przeprosil za zniszczony materac to gdy ojciec dziecka powiedzial, ze ma zaplacic za szkody (20 zl) ten nic sobie z tego nie robiac dalej plywal .... Historyjke ta slyszalem od 2 osob . min. od ojca tego dziecka..... efekt tego byl taki ze on z rodzina juz w niedziele nie poszedl na ta plaze... ale czy w pewnym momencie za takie postepowanie to nas nie wygonia z plaz .... ja niestety w sobote nie plywalem w swinoujsciu ale z dokladnego opisu wygladu oraz sprzetu na jakim ten "nasz kolega" plywal domyslam sie kto to byl ...... szkoda gadac, choc chetnie bym uslyszal jego wersje tego zajscia bo powiem ze nie chce mi sie wierzyc by byli wsrod nas "TACY" ....pomyslcie co by bylo gdyby na tym materacu lezalo dziecko.!!!!! ..... tak na marginesie w niedziele bylo super w swinoujsciu idealne warunki, super plywanie ..... po wypadku pierwszy raz plywal Joosi !!!

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post09 sie 2004, 09:04

Brawo Joosi i witaj znowu na wodzie :P .
W Ustroniu Morskim tez troche powialo.Dojechal Majer i w niedziele razem objezdzalismy falki.Mysle ze plazowicze nie mogli na nas nazekac wrecz przeciwnie :wink: pozdrawiam rolnik :beer:

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post09 sie 2004, 09:10

Rolnik ale nie widziales co jacek wyprawial ... rosnie ci konkurencja ...

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post09 sie 2004, 09:14

Co zrobic ...tylko sie cieszyc 8) :beer:

Awatar użytkownika
O'błędnik
Kontaktowanie:

Post09 sie 2004, 10:42

Rolnik to nie moja wina to moje ukochane Rhino 18m2 jest szalone, wiesz jak się zachowuje jak wieje słabo ale jeszcze nie wiesz jak sie zachowuje gdy przykopci :twisted: :twisted: :twisted: . Masakra, skoki życia.

Pozdrawiam i nawołuje na Świnoujście na sobotę (zob. Kto-gdzie...)

Wróć do „Forum Główne”