ZAK pisze: Co do finów w poliwęglanu to zalezy ile potrzebujesz.Jak do jednej deski to szkoda zachodu na jakieś mechanizacjea jak większa ilość to bym postawił na finy z formy.
Taki wlasnie jest plan - Forma

ZAK pisze: Co do finów w poliwęglanu to zalezy ile potrzebujesz.Jak do jednej deski to szkoda zachodu na jakieś mechanizacjea jak większa ilość to bym postawił na finy z formy.
Rysiopysio pisze:Co do finow "by ZAK" opisz technologie wykonania - reczna robota - do bolu zwlaszcza nadawanie oblego ksztaltu , czy moze jakas automatyzacja? Pozdrawiam
Rysiopysio pisze:Moze w przyszlym roku dam Ci sie przeplynac moja deseczka - za kilka lekcji Ziom! :
Archie pisze:Przygladalem sie dokladnie nobile555 (powiedzmy ze wziąłem ja pod lupę) Tego honeycomb, plastra miodu jest tam niewiele... dwa cienkie paski idace wzdłuż deski, jest to zbyt drogi material aby dali caly"poklad" deski plastrem miodu 30x30cm kosztuje 200F
Archie pisze:chodzilo mi o Funty (Angielskie)
Archie pisze: Faktycznie cena z kosmosu, ... (a moze na jakis zly hobeycomb patrzylismy, teraz to juz pojecia nie mam)
Ziomek. pisze:Archie pisze:... (a moze na jakis zly hobeycomb patrzylismy, teraz to juz pojecia nie mam)
..pewnie był produkowany "metodą tradycyjną"![]()
..przez pszczoły leśne
Archie pisze:Faktycznie cena z kosmosu, ale takie cos znalazlem na jednej Angielskiej stronce(jakis producent)![]()
Brachol 3 dni temu tez znalazl honeycomb w podobnej cenie do Twojej. Teraz stwierdzam, ze cena nie jest az tak tragiczna![]()
Bo 200F za kawalem 30x30cm to jakas masakra byla(a moze na jakis zly hobeycomb patrzylismy, teraz to juz pojecia nie mam)
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości