trafiłem na stronę http://www.panshkite.com i skusiły mnie te szmatki... głównie cena, opinie na jakie trafiałem też niezłe.
Ale który dokładnie wybrać? Ważę koło 80 kg, no troszkę mniej, kita chcę do nart, może czasem na wode. Umiejętności mam jeszcze zerowe. Nie kupię raczej latawca tylko do nauki... nie mam kasy na to:/ chcę taki pewnie na kilka lat. Chcę jezdzić na tym szybko, trochę poskakać no i nie zrobić sobie krzywdy.
sa takie
1) Blaze II jako jedyny z De-powerem... jakia wielkość dla mnie odpowiednia? Czy ten de-power to taka istotna rzecz? może odpuścić sobie na początek?
2)Blaze, od razu z linkami i uchwytami, cena bardzo przystępna:)
3) Legend... jest najtańszy, może też najgorszy? jaka wielkość jeśli na tego się zdecyduje?
Ten mógłbym kupić do nauki na jeden sezon, a później tylko na silne wiatry a później kupić porządny... tak byłoby dużo bezpieczniej. Ale też nie wiem jakiej wielkości
4)Pansh Ace razem z rączkami, ale bez linek trzeba osobno zamawiać. Całkiem ładny model.
Proszę, pomóżcie mi w wyborze, bo od tygodnia siedzę po nocach na necie i ciągle szukam.
Pozdrawiam
Tomek (gg: 93000249)
P.S. może znacie jakieś równie tanie latawce?