SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post10 lis 2007, 23:46

macsurf pisze:Jestesmy 3 dzien w El Gounie i 3 dzien dyma na 9m. Plywanie w samej lycrze i szortach albo krotkiej piance, po prostu wypas. Siedzimy w Red Sea Zone jakby ktos chcial wpasc :D

Pozdro
Marcin

Gratulacje :P:P

A jak woda-nie za zimna??:P:P
Ma chociaż ze 25 stopni? :P:P

Pzdr,

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post11 lis 2007, 08:39

3 dzien dyma na 9m
macsurf lepiej napisz ile bo na 9 u ciebie to moze byc 12wezlow i 35 :lol: :wink:

i oby tak do konca .

Pozdrowionka :wave:
wypalcie szisze za zdrowie kolegow z zimnego kraju :evil: .

Awatar użytkownika
El Comendante

Post11 lis 2007, 20:34

Jutro zapowiada się niezłe pływanko, kierunek Trzebież. Czy ktoś się wybiera?- warunek pełny /dry suite/wypas zimowy.

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post11 lis 2007, 20:36

El Comendante pisze:Jutro zapowiada się niezłe pływanko, kierunek Trzebież. Czy ktoś się wybiera?- warunek pełny /dry suite/wypas zimowy.

Nie wykluczam takiej możliwości - może koło południa wpadnę :)

Awatar użytkownika
El Comendante

Post11 lis 2007, 20:42

Super, będzie już nas co najmniej dwóch.Nie będzie problemów z wystartowaniem i opuszczaniem latawców.Będę po 14.Do zobaczyska.

Awatar użytkownika
El Comendante

Post12 lis 2007, 18:36

Tak jak zapowiadało windguru wiało z kierunku północno-zach. Gdy przyjechałem do Trzebieży przed 15, było słonecznie ale wiało tylko 12knt.Już myślałem , nici z zapowiadanego wiatru, a tu po 10 min. pojawiły się białe grzywki.Wiatr wzrósł do 18 knt. więc zdecydowałem się zejść na wodę.Były małe przeszkody ponieważ od dziś trwają prace przy umacnianiu pasażu /na granicy plaży i kostki bet.wbijają drewniane pale /,i plaża nieco zmniejszyła się.Pływanko było super,wiatr stały jak na morzu.Szkoda ŚWIRUS ,że nie dotarłeś.Zaliczyłem prawie 1,5godz. sesyjkę. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post13 lis 2007, 00:08

Sorry, ale mnie temperatura przeraziła - miało być koło 5 stopni a było koło zera...

:(

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post13 lis 2007, 08:55

SWIRUS pisze:Sorry, ale mnie temperatura przeraziła - miało być koło 5 stopni a było koło zera...

:(

i tak ładnie dociągnęliście :) Koniec sezonu w połowie listopada :)

Awatar użytkownika
macsurf
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post14 lis 2007, 11:28

rolnik pisze:
3 dzien dyma na 9m
macsurf lepiej napisz ile bo na 9 u ciebie to moze byc 12wezlow i 35 :lol: :wink:

i oby tak do konca .

Pozdrowionka :wave:
wypalcie szisze za zdrowie kolegow z zimnego kraju :evil: .

Wialo roznie od 15 do 30 paru wezlow. Generalnie fajnie bo sila wiatru zmieniala sie w ciagu dnia, wiec mozna bylo konkretnie polatac ale tez pouczyc sie czegos nowego i pocwiczyc to co sie potrafi. Wyjazd jak dla mnie skierowany pod katem unhooked i plan zostal zrealizowany.

Na nastepne dni prognoza nie jest zachecajaca, ale moze cos sie z tego rozwinie i przywieje (podobno windguru nie zawsze sie sprawdza). Jest 30*C, woda 25-27*C wiec wracac mi sie nie spieszy. Bedzie czas zeby ponurkowac i cos pozwiedzac, bo jak narazie to caly tydzien spedzilem na plazy w bazie
:D :D :D

Szisze za kolegow oczywiscie wypalimy 8)

Pozdro od calej ekipy

Awatar użytkownika
przemo99
Kontaktowanie:

Post15 lis 2007, 10:24

Cześć, właśnie trochę przedterminowo wróciłem z Elguny i potwierdzam wszystko co mnapisał Mac. Atmosfera super, wiatr super jedyny minus to rafy i kamienie a w konsekwencji liczne mniejsze lub większe otarcia. Ale to drobiazg! Dostaliśmy też garść wskazówek od Merfiego który był również RSZ. Właściwie ze względu na płyciznę w czasie odpływów i strach przed ew. kontuzjami, pływając 90% czasu spędziliśmy za rafą na głębokim. W mojej ocenie jest tam dużo bezpieczniej, jest co prawda mała(wolałbym większą :roll: ) falka ale łatwa i często pomagająca w trikach i skokach oraz najważniejsze dużo cieplejsza woda ( ok 5stopni ) niż na płytkim. Deskę zgubiłem chyba z tysiąc razy ale nigdy nie było problemu z jej odnalezieniem i dohalsowaniem się do niej. podobnie jak Mac i Jastrząb ćwiczyłem skoki unhooked oraz triki z kajtloopami no i jest wyraźny postęp. Mamy dużo zdjęć z kilku aparatów i kamer powiesimy coś, ale to jak wróci reszta ekipy. Po sześciu dniach pływania jestem nieżle skatowany, no i teręce do ziemi oraz bolące i lekko spuchnięte kolana- lecz traktuję to jako mimo wszystko miłą pamiątkę z wyjazdu :D :D :D
Jeszcze parę słów o hotelu: Arena In, szału nie było ale dość wygodny, czysty, jedzenie dość dobre chociaż codziennie to samo do wyboru z wyjątkiem obiadokolacji gdzie zmieniały się potrawy mięsne no i ten allinclusive od 10 do 24 :oops: mam nadzieję ze wiecie co mam na myśli :lol:
Przemek

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post15 lis 2007, 14:15

czekam na fotki :)

Czemu przedterminowo wróciłeś ?

Awatar użytkownika
M4uRy$
Kontaktowanie:

Post15 lis 2007, 21:14

Elo :D

Juz minelo 5 dni pobytu i jak narazie

5 dni zaliczonych na 10 switchblade 8)

Ojciec 3 dzien choruje a mama ciagle na plazy w pelnym sloncu 27 stopni C

ogolnie warunki spoko ;)

Do zobaczyska w niedziele na kf ? :roll: :cry:

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post15 lis 2007, 22:17

M4uRy$ pisze:Elo :D

Juz minelo 5 dni pobytu i jak narazie

5 dni zaliczonych na 10 switchblade 8)

Ojciec 3 dzien choruje a mama ciagle na plazy w pelnym sloncu 27 stopni C

ogolnie warunki spoko ;)

Do zobaczyska w niedziele na kf ? :roll: :cry:

no tatusia pozdrawiamy i zdrowia życzymy ;-)

Awatar użytkownika
El Comendante

Post16 lis 2007, 12:02

Maurycy zazdroszczę wiatru i super warunków.Współczuję ojcu najprawdopodobnie'' zem sty Faraona'',niechby sobie trochę poużywał.Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Bitter coś ostatnio '' zanurkowałeś'' i nie widać ciebie na kf?

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post16 lis 2007, 17:44

El Comendante pisze:Bitter coś ostatnio '' zanurkowałeś'' i nie widać ciebie na kf?

Jestem jestem tylko zmieniłem avatara bo mnie ktoś od "karków" zwyzywał ;P ;P i może mnie nie rozpoznajesz. Skończył się sezon i siedze już tylko tutaj. Kasę teraz pakuje w narty więc już na żadne ElGouny i inne ElRajeWCiepłychKrajach mnie nie stać, to siedzę i czekam na śnieg i marzę o upalnym marcu ;)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”