nowy jestem Smile i chetny,generalnie szukam wszelkich wypadów tego typu
odezwijcie sie.Rafał
GG 3737177
lidab pisze:pawelXXII pisze:wybiera się ktoś w tym terminie do egiptu? ja bym chętnie poleciał ale samemu trochę smutno. W prawdzie kita startuje mi dziewczyna lae na tym jej rola w pływaniu się kończy. w sumie to nie musi być nawet egipt byle się jakaś fajna paczka zebrała. pozdrowionka
no jak też szukam ekipy...bo samej to nie za bardzo
może zbierze się kilku ochotników na wyjazd.najlepiej na jakiegoś Last'a
brunotti.pl pisze:lidab pisze:pawelXXII pisze:wybiera się ktoś w tym terminie do egiptu? ja bym chętnie poleciał ale samemu trochę smutno. W prawdzie kita startuje mi dziewczyna lae na tym jej rola w pływaniu się kończy. w sumie to nie musi być nawet egipt byle się jakaś fajna paczka zebrała. pozdrowionka
no jak też szukam ekipy...bo samej to nie za bardzo
może zbierze się kilku ochotników na wyjazd.najlepiej na jakiegoś Last'a
jutro kupuje bilety ) mam dwa terminy albo 16.02.08 lub 22.02.08 na tydzień do el gouny miedzy innymi będzie możliwość przetestowania nowych desek brunotti 08
wylatujemy z Poznania z kumplem ,ale na miejscu jesteśmy poumawiani jeszcze z kilkoma osobami
pozdrawiam
BOARDCLUB pisze:Hotel Coralia **** 7dni , HB,przelot, transfery , opłaty lotniskowe, ubezpieczenie
przechowanie sprzętu 20€/tydz.w bazie przy lagunie kitowej
wyloty: każdy piątek / WAW - SHS /
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości