nieuczciwy sprzedawca

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
inzynier
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 20:10

znam podobny przypadek z ogloszeniem akurat nie z kiteami gdzie sprawa byla w sadzie i sad nie uznal tego jako oszustwo lecz uwaga ''WYLUDZENIE'' a za to kroc wiecej kary jest

ps patron wrzuc te fotki na forum jak dostales i mozesz

Awatar użytkownika
inzynier
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 20:15

Cubano pisze:
inzynier pisze:no i Cubano wtopiles piwa nie zebym cos mial do ciebie ale chyba za szybko wnioski wysunales....mysle ze wac pan powinien oddac kase za kite-a a ty tommy oddaj mu kite-a ''lekko uzywanego'' oczywiscie jezeli to jest prawda co piszesz..nie trudno spotkac teraz oszusta i wymierzyc na nim kare ip i takie tam ale nie zebym cos sugerowal :twisted:

z piwem poczekam na wypowiedź drugiej strony sporu, jeśli będzie jak mówi 'tommy', trudno, słowo się rzekło.

fakt druga strona tez winna sie wypowiedziec albo przyznac przeprosic wyprostowac sprawe z poszkodowanym i sprawa zamknieta

^tommy^
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 20:24

inzynier pisze:
Cubano pisze:
inzynier pisze:no i Cubano wtopiles piwa nie zebym cos mial do ciebie ale chyba za szybko wnioski wysunales....mysle ze wac pan powinien oddac kase za kite-a a ty tommy oddaj mu kite-a ''lekko uzywanego'' oczywiscie jezeli to jest prawda co piszesz..nie trudno spotkac teraz oszusta i wymierzyc na nim kare ip i takie tam ale nie zebym cos sugerowal :twisted:

z piwem poczekam na wypowiedź drugiej strony sporu, jeśli będzie jak mówi 'tommy', trudno, słowo się rzekło.

fakt druga strona tez winna sie wypowiedziec albo przyznac przeprosic wyprostowac sprawe z poszkodowanym i sprawa zamknieta

wysłałem foty do Patrona,niech je wstawi bbo nie moge sobie poradzic

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 20:36

na razie nic nie dostałem jeszcze.
Może cały świat jest przeciwko Tobie i Pani na WP nie nakleiła na złość znaczka? ;)

jak dojdą to wrzucę.

Zed
Deska: Nobile NhP
Latawiec: Best Nemesis
Lokalizacja: Jestem z Wrocka, bo temu cholernemu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje... Nie cierpie drobiu
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 20:38

Zgred pisał juz poradnik (zresztą nie tylko on) jak wstawiac zdjęcia na forum....

Jak juz nas tak informujesz o wydarzeniu to poinformuj dokładnie...

Tz. Kiedy, gdzie , za ile, co on CI mowil przez telefon/maila a co dostales w RL....

Taka rada na przyszlosc...

Stawiam piwo ze roztrzygnięcia sporu nie będzie. Albo nieuczciwy sprzedawa "wywinie kota ogonem", albo nierzetelny kupiec "zwala wine na sprzedajacego"...

Tak wiec jak jedna z tych opcji wyzej wymienionych zaistnieje to piwo przegrałem :D

Awatar użytkownika
galileo70

Post15 sty 2008, 20:59

^tommy^ pisze:
Cubano pisze:stawiam 5 piw do 1, że koleś zmyślił tę historię

wygrałem w takim razie piwko:)skoro sie odwazyłem tu wejsc i napisac to nie wyssałem sobie tego z palca

Jak już to wygrałeś 5 piw. Ryzykowałeś jedno.. Zawsze jakaś pociecha

patron
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 21:01

chyba ze ryzykował całą zgrzewkę, wtedy oj biedny Cubano ;)

a zdjeć u mnie nie ma nadal...

Zed
Lokalizacja: Jestem z Wrocka, bo temu cholernemu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje... Nie cierpie drobiu
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 21:03

I Moim zdaniem juz nie dostaniesz ;p :twisted: :mrgreen:

@down Co chciales zaznaczyc cytujac mnie? bo nie wiem....

No chyba ze ktos wie a tylko ja taki głupi jestem...
Ostatnio zmieniony 15 sty 2008, 21:09 przez Zed, łącznie zmieniany 1 raz.

^tommy^
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 21:07

Zed92 pisze:Zgred pisał juz poradnik (zresztą nie tylko on) jak wstawiac zdjęcia na forum....

Jak juz nas tak informujesz o wydarzeniu to poinformuj dokładnie...

Tz. Kiedy, gdzie , za ile, co on CI mowil przez telefon/maila a co dostales w RL....

Taka rada na przyszlosc...

Stawiam piwo ze roztrzygnięcia sporu nie będzie. Albo nieuczciwy sprzedawa "wywinie kota ogonem", albo nierzetelny kupiec "zwala wine na sprzedajacego"...

no tak,link z ogłoszeniem jakie znalezlismy z osobą kompetentna,która pomagała mi kupic sprzet juz wysłałem,pisze tam dokładnie w jakim stanie jest latawiec,jak pływasz to wiesz jak wygląda latawiec nowy po trzech razach na wodzie,i nowy bar to rozumiem ze linki wchodzą w skład baru,tak?znam sie na sprzecie w rzeczach które ogarniam i moge smiało pomóc przy kupnie,ale przygode z Kite własnie zaczełem i odnosnie latawca który kupiłem wypowiadali sie ludzie w bazie redseazone,wiec chyba autorytety w tej branzy,za latawiec po trzech razach z nowym barem ,hehe,zapłaciłem 100 mniej niz ządał,a przez telefon zapewniał ze jest tak jak w ogłoszeniu,tyle w kwestii wyjasnienia
Tak wiec jak jedna z tych opcji wyzej wymienionych zaistnieje to piwo przegrałem :D

patron
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 21:55

dotarły fotki niedługą chwilę temu.
nei wiem czemu tak długo szły, ale są:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

no to faktycznie IDEALNY stan nie jest. powiedziałbym że nawet dość skatowany...
ciekawe co do powiedzenia ma druga strona ;]

Awatar użytkownika
domino
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 22:07

elo!

potwierdzam.. zdjęcia które wysłał "sympatyczny kitesurfer" nijak się miały do tego co wysłał w paczce... postaram się zaraz przesłać zdjęcia i maila, w którym zapewniał, że oznik 3 razy na wodzie!!! ... litości...

cyberdog1899

Post15 sty 2008, 22:10

Poczta ch@je! :D

Awatar użytkownika
bigfoot gt
Latawiec: czerwony
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 22:14

a fotki które dostales od sprzedającego ???

^tommy^
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 22:23

bigfoot gt pisze:a fotki które dostales od sprzedającego ???

własnie Domino go szuka,pisała ze przesle

Zed
Kontaktowanie:

Post15 sty 2008, 22:28

Tommy, sorki za niewiare w Ciebie ;] z tego co narazie widac...

Wróć do „Forum Główne”