Ja lecialem z poznanskiego fanturu, ale wszystko to tylko posrednik. Oferta byla z alfastaru. Wazna informacja to to, ze OceanView sklada sie z budynku glownego (tam sie je) i z drugiego budynku z tak zwanego three corners. Dystans pomiedzy okolo 100m. Chyba lepiej spac w budynku glownym, z racji widokow na kanaly, knajpy, itp. Ja bylem w three corners, bylo super, ale chyba w budynku glownym bylo by bardziej super. Spytajcie o to przy rezerwacje. Konicznie chodzcie jesc do budynku glownego, tam jest lepsza knajpa. Bylem zobaczyc sheratona i movenpicka i powiem wam, ze OceanView bardziej mi lezy. Shertaon i golf resort standardowo nie sa All Inclusive. Pieprzyc lunch, ale placenie za drinki do kolacji to przesada. Glowna zaleta OceanView to lokalizacja i lunche przy RSZ za friko. Na terenie hotelu za grosze mozna kupic dostep wifi, blisko do bankomatu, sklepu bezclowego ( w marinie), gdzie przez dwa pierwsze dni kupujecie duty free. Nie oszczedzalem tam, a wybor trunkow zacny. Poza tym te sunaeekery w marinie. Normalnie bajka. Monako. Z hotelu bez problemu zamowisz toktoki lub taksowki.