poza JNami na testy bierzemy bananasy

POWAGA

pozdrawiam
tomko pisze:Właśnie udało mi się zarezerwować termin w Movenpicku od 19 do 26.04. Także Maciek już się bój, a Daga - zabieram Ci książke. Parę uwag co do super ofert. Ściema. Kontaktowałem się z wszystkimi wymienionymi w wątku biurami i mówię wam zwykła ściema, brak miejsc i drożej niż zwykle. Na hasło wylot z Poznania, większość się poddała. W sumie nie będe tu uprawiał krytyki, ale jeśli ktoś liczył na wyjazd za 1500 zł to się przeliczył. Chciałbym tu jednak podziękować Michałowi z Ellare, który stanął na rzęsach i wyciągnął oferty do 3 hoteli w tym OcenView. Do niektórych nawet z Poznania. Facet wie o czym mówi, mimo, że zabijałem go ilością maili i swoją wrodzoną upierdliwością. Polecam. Dzieki wszystkim którzy pomogli nam się zabrać, a jedzie nas 12 osób. Już mi mija pogodowa depresja jak myśle o wyjeździe. Przemo szykuj desku Brunottiego i czarne Ozony. See you.
Grzechu pisze:Ja mam małe proste pytanko.
Dlaczego nie w Polsce ?
W maju, wrzesniu wiatru nie brakuje.
Kris. pisze:brunotti.pl pisze:W maju, ... w kurtce![]()
![]()
![]()
to w końcu tradycja
![]()
i w czapce,no i najlepiej w suchym bolku
Kris. pisze:brunotti.pl pisze:W maju, ... w kurtce![]()
![]()
![]()
to w końcu tradycja
![]()
i w czapce,no i najlepiej w suchym bolku
brunotti.pl pisze:Ziomek. pisze:Kris. pisze:brunotti.pl pisze:W maju, ... w kurtce![]()
![]()
![]()
to w końcu tradycja
![]()
widziałeś Ekojest parę zmian
Ziomek. pisze:brunotti.pl pisze:Ziomek. pisze:Kris. pisze:brunotti.pl pisze:W maju, ... w kurtce![]()
![]()
![]()
to w końcu tradycja
![]()
widziałeś Ekojest parę zmian
wiem
mam nadzieję że nie mają wpływu na temperaturę wody i powietrza![]()
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości