mam zacząć sie BAĆ

swistak pisze:damy rade - na bank bedzie wialo
Sz@jA pisze:No i co tam w RSZ na
Kitejamboree?? żadnych relacji, zdjęć, cisza kompletna,jakieś embargo na info???
Może ktoś by coś naskrobał na ten temat??
los bizonos pisze:pewnie nikt nie ma czasu na forumowanie bo sie wszyscy napinają.... byłem tam jak była Mandaryna z bratem Mrok(mroczek) na początku kwietnia i takiej napinki w wykonaiu naszych czołowych riderów to w zyciu nie widziałem (5x bardziej niz w bazach na Helu wiec sobie wyobraźcie)az wstyd sie było przyznać ze jest sie z Polski(ale co sie pośmiałem to moje
)....a tak pozatym zycze im silnych wiatrów i dobrej zabawy
los bizonos pisze: napinki w wykonaiu naszych czołowych riderów to w zyciu nie widziałem (5x bardziej niz w bazach na Helu wiec sobie wyobraźcie)az wstyd sie było przyznać ze jest sie z Polski....
eska pisze:los bizonos pisze: napinki w wykonaiu naszych czołowych riderów to w zyciu nie widziałem (5x bardziej niz w bazach na Helu wiec sobie wyobraźcie)az wstyd sie było przyznać ze jest sie z Polski....
No to masz kolego szczęście, że mnie nie spotkałeś, bo też tam byłam. Sam jesteś spięty baranie, o przepraszam bizonie ....![]()
es
los bizonos pisze:i tu mamy przykład takiej napinki (czytaj następnym razem dokładnie napisałem riderÓW a nie riderEK) nie temat na takie głupie gadanie wiec się urywam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości