infidelity pisze:Ja popołudniu obstawiam Trzebież, ale wyjadę dopiero koło 16-16:30 ze Szcz. Ta plaża gdzie są boiska i takie tam
terranborn pisze::lol: Powiedz ile wialo a nie na czym pływałeś
terranborn pisze::lol: Powiedz ile wialo a nie na czym pływałeś
Ostatnio jak w miedzykach byłem to chłopaki na 5-tce pływali a ja na 13 i nie było jakoś za mocno... powiem bardziej było gorzej niż średnio
A nie należeli raczej to najlzejszych
terranborn pisze:W trzebiezy lipa... 15 minut moze fajnie powialo. Było jechać nad morze
macsurf pisze:Mowilem ze tam bedzie lipa. Ale moze to i dobrze ze wybraliscie trzebiez bo u nas chociaz tloku nie bylo na wodzie, tylko 8 latawek
Czarny pisze:czy miałby ktoś odsprzedać po dobrej cenie (dla niego) lub ewentualnie pożyczyć (oczywiscie nie za darmo) wiatromierz windmaster II na tydzień?
JastrząB pisze:Wiało 20+ węzęłków, oczywiście kiedy już się rozwiało bo na początku dawał radę tylko Piotrek na .... osiemnastce
Ja od początku na siódemce, 6 i 5 też były.
Eh piękny dzień...
macsurf pisze:Wyszedlem najpierw na 9, ale po 15 min zmienilem na 7, bo wole plywac na 7 a widzialem ze juz jest ok. Klona dawal na 6, Piotrek na 5, Rolnik do konca na 9. Generalnie krolowaly 7 bo byly az 4. A ile wialo to dokladnie nie wiem, na moje oko to bylo 25 knotow.
waldir pisze:Nie tylko Rolnik pływał na 9Ja zacząłem od Rolnika 13 potem przesiadłem się na swoją 9 z przerwą na 7 a do końca na 9 . Było super, te skoki z fali były rewelka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości