weekend_warrior pisze:rihana inn i ocean view naleza do three corners group i maja wspolna plaze i beach bar. na 99% jest opcja jedzenia na mangroovy. zreszta wlasnie na to licze bo wybieram sie do tego hotelu 16.05
s2 pisze:Korpuch pisze:onzo pisze:ja planuję na 30.05
ja też wtedy planuję, z jakiej oferty lecisz bo może masz taniej niż ja i bym się do niej podpiął?
elo,
ekipa się zbiera. [;
ja też + jeszcze dwie osoby. 30.05. OV.
pozdr,
s.
Korpuch pisze:onzo pisze:ja planuję na 30.05
ja też wtedy planuję, z jakiej oferty lecisz bo może masz taniej niż ja i bym się do niej podpiął?
onzo pisze:Korpuch pisze:onzo pisze:ja planuję na 30.05
Jadę do Rihanna przez cocotours. Przewoźnik to Pegas turistik czy coś takiego. Ogólnie 1250 (mniej więcej - nie pamiętam) za AI przy pokoju 2 osobowym. Jedyna wada to to, zę akurat z Wawy wylot rano, a powrót jakoś po południu, czy wczesnym wieczorem, więc tak naprawdę to 6 a nie 7 dni jak mi się trafiło poprzednim razem (wylatywałem w ciągu dnia ale powrót był dzień później niż sie spodziewałem).
Podobno w PEgas narzekająna rezydentów, ale akurat na tym mi nie zależy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości