los bizonos pisze:My chcemy jechac do Chałup tam jest jedno magiczne miejsce gdzie wchodzi północ,
Mozna wiedziec gdzie dokladnie jest to magiczne miejsce?
los bizonos pisze:My chcemy jechac do Chałup tam jest jedno magiczne miejsce gdzie wchodzi północ,
szed pisze:.. nie chce sie wymadrzac ale najbardziej magicznym miejscem na Zatoce na wiatry Pn jest Rewai nie ma co tu polemizowac na ten temat nawet
. No i zaoszczedzacie mnustwo czasu, ktory spedzicie stojac w korkach na 1/2wysep. I nie musicie wowczas nigdzie jezdzic. Wychodzicie z domku w trapezie i ze sprzetem pod pacha i smigacie. No ale kto co lubi.
los bizonos pisze:
www.pkp.pl i wszystko jasne....![]()
my jedziemy chyba pociegiem w srode o 21 30 z katowic(mam juz dosyc jezdzenia autem na hel)...ale to jeszce zobaczymy(prognozy zmieniają sie z dnia na dzien)
los bizonos pisze:My też....![]()
ps. jak w końcu jedziecie auto czy pociąg:?:
robinm pisze:No jestem w Rewie, patrze przez okno i w "magiczną kulę" i coś mi mówi że dzisiaj to nie popływamy za ostro - chyba tylko z wiatrem na dużych szmatach. Jak ktoś ma jakiś pomysł na dzisiaj to jestem pod telefonem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości