swistak pisze:ozony nie sa szyte w chinach
wietnam
swistak pisze:ozony nie sa szyte w chinach
a ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta Hellfisha skoro już poruszyliśmy ten temat...
Tęgi Wasyl pisze:a ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta Hellfisha skoro już poruszyliśmy ten temat...
a pamietasz SS LINK i Diesla?? tez były sraczka podobnie jak hellfish.
bobek_h pisze:Nie wiem czy o to chodzi, ale rrd, ma jakieś tam suwaki które podobno zmniejszają kajtaale nie wiem czy to działa
Pablo pisze:bobek_h pisze:Nie wiem czy o to chodzi, ale rrd, ma jakieś tam suwaki które podobno zmniejszają kajtaale nie wiem czy to działa
nie w rrd to chyba działa, ale pamiętam parę lat temu był latawiec z którego dajmy na to 15m2 można było zrobić 9m2 poprzez złożenie materiału i schowanie go do środka.. loop?
Pablo pisze:nie w rrd to chyba działa, ale pamiętam parę lat temu był latawiec z którego dajmy na to 15m2 można było zrobić 9m2 poprzez złożenie materiału i schowanie go do środka i zasunięcie suwakiem.. loop?
nie wiem czy gdzies w Twojej recenzji byly opisane te wady,ale jesli nie to poprosze o opisanie o co kaman
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości