slingshot fuel 16m co sądzicie o tym sprzęcie?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Krzysiek...

Post23 paź 2004, 11:32

Proszę was o wypowiedzenie się na temat latawca slingshot fuel 16m model z 2002 roku.Dobry sprzęt czy nie???

zakrzaki
Deska: Su-2
Latawiec: F-one Bandit

Post24 paź 2004, 21:54

Krzysiek... pisze:Dobry sprzęt czy nie???

Moim zdaniem duzo zalezy od ceny i jego stanu.
Kiedys mialem takie cacko i jak na 2002 byl to naprawde udany latawiec.
Pozdr
Jacek

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post24 paź 2004, 23:42

no właśnie, mnie też zastanawiają pewne rzeczy????
może trochę nie do tematu, aleee.......
jestem na kupnie kajta (zbytnio mi sie nie spieszy, bo sezon juz end-prawie) więc duzo gadam na temat sprzętu, wymieniam doswiadczenia z kolesiami, szukam itp...
i już raczej zdecydowalem się na sprzęt tegoroczny (ewentualnie nowy 2003 np X3 etc.), bo na starszych kajtach to juz wogóle nie da sie pływać, albo nie mają systemów bezpieczeństwa.......ble.....ble itp

a tu....sciągam film (tegoroczny) i gościu tak wymiata na AR 5, że glowa boli, więc myślę i myślę...

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post25 paź 2004, 07:43

majer pisze:... bo na starszych kajtach to juz wogóle nie da sie pływać, albo nie mają systemów bezpieczeństwa.......ble.....ble itp
.

ladnie p0jechales. kto ci takich rzeczy naopowiadal ???
sa kity lepsze i gorsze, bardziej lub mniej zjechane i tyle.

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post25 paź 2004, 10:06

majer pisze:bo na starszych kajtach to juz wogóle nie da sie pływać, albo nie mają systemów bezpieczeństwa.......ble.....ble itp...

tzn. :?: :?: nie każdy ma kasę by na początku kupić nowa szmatę, ja mam SS z 2002 roku i jak widać na zdjęciach da się na nich pływać. fakt ze z systemami bezpieczeństwa jest nie najlepiej ale wystarczy zamówić u polskiego przedstawiciela SS linkę depowera z Chicken Loopem za 200 zł i po kłopocie.

wiec nie wyjeżdżaj z tekstem "bo na starszych kajtach to już wogóle nie da się pływać" bo to nie prawda :!: :!:

Awatar użytkownika
O'błędnik
Kontaktowanie:

Post25 paź 2004, 13:08

Święta racja, widziałem w chałupach jak gość super pociskał na Wipice z 2001 roku i to nie air blast ale tylko Free Air 11m2. Byłem pod wrażeniem, a i w sytuacji niebezpicznej bez problemu go załatwił leshem.
Napewno błędna jest teoria że na starszych kitach nie da się pływać!!!

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post25 paź 2004, 22:52

no tak panowie, widać, że sezon się zbliża bo źle interpretujecie moje posty :roll:

zamierzenie mojego posta bylo wręcz przeciwne :idea:

chodzi o to, że gadając z innymi prawie każdy odradza sprzęt starszy niż 2003 (nie pisząc juz o 2002 czy 01)"ble ble ble"
tyle razy juz to slyszalem, że powaznie zacząłem sie zastanawiam nad zakupem cos 2004 - a tu sciągam film z AR5 itd...

więc uważam podobnie jak WY!!!

ot i cala prawda_mi też końcowka sezonu się udziela, więc pewnie jestem malo czytelny :wink:

Wróć do „Forum Główne”