Woda moze i ciepla, ale jak dla mnie to nie ten kolor, ja chce nad morze

macsurf pisze:A my dzisiaj wyladowalismy w Wolinie, bo na morzu nic nie bylo. 2h poplywalem i wialo calkiem spoko, na 9m nie trzeba bylo spacerowac, a i czasem wyzej podskoczyc sie dalo.
terranborn pisze:Więc dobre miałem przeczucie żeby po 18 na Trzebież jechać![]()
W miedwiu nie jest źle z kolorem, zakwit już mija. Miedwie to nie ściek jak zalewmacsurf pisze:A my dzisiaj wyladowalismy w Wolinie, bo na morzu nic nie bylo. 2h poplywalem i wialo calkiem spoko, na 9m nie trzeba bylo spacerowac, a i czasem wyzej podskoczyc sie dalo.
Szło kolego szło bo latawiec bardziej idzie na wiatr. Zaobserwować sobie musisz co się dzieje z latawcem jak zaciągniesz bar stojąc na brzegu z latwacem w zeniciebitter pisze:Byłem dziś w Wierzbnie ..... mega wypas. Jeszcze w życiu tak ostro nie płynąłem na wiatr, po kilku halsach byłem tak daleko od brzegu jak nigdy. Zastanawiałem się jak wrócić z wiatremZauważyłem też że najlepiej mi się ostrzyło jak przygrzało sporo tak, że musiałem zaciągnąć cały depower i na takim zdepowerowanym latawcu szło mi jak marzenie
Nic nie mówinfidelity pisze:Ja dopiero od jutra mam wolne popołudnia a prognozy siadły jak na złość.
SWIRUS pisze:Dzisiaj w Trzebieży:
17.00 - przyjazd-zero wiatru
17.15 - 1 hamburger
17.30 - 2 hamburger
18.00 - nadal zero wiatru
18.15 - zawijka do chaty
Wtopa na maxa...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości