paniera pisze:działa, nawet miernik wiatru ostatnio naprawili
.. tylko czasami wyskakuje info, ze serwer przeciążony
No chyba ze juz naprawili, bo wiem ze wczesniej jakos to nie zawsze dzialalo tak jak powinno, ale nie ma to jak kamerka w Miedzykach

paniera pisze:działa, nawet miernik wiatru ostatnio naprawili
.. tylko czasami wyskakuje info, ze serwer przeciążony
bitter pisze:dzis wielka kupa po 16 na miedwiu ;(
Asia góralka pisze:Hej hej,
i co z plywaniem w sobote / niedziele? Kto / gdzie /kiedy??
![]()
Ja juz mam takie cisnienie na kite, co prawda jeszcze dalej mocne przeziebienie, ale dluzej juz nie wytrzymam
kowalm pisze:moze jakis posiadacz wg pro zamiescic mapki WRF 27km dla miedwia bez 12h opoznienia?
macsurf pisze:waldir pisze:Jesteśmy umówieni na sobote u Benka na łące z Andrzejem Tomkiem i LeszkiemDołączysz ?
Ale jakies wedkowanie czy co ? bo juz sie pogubilem
SWIRUS pisze:Tez bym chętnie wpadł postać z godzinkę w wodzie jak ostatnio![]()
ale wyjeżdżam nad inne jeziorko, na którym kite nie jest wskazany
waldir pisze:Asia góralka pisze:Hej hej,
i co z plywaniem w sobote / niedziele? Kto / gdzie /kiedy??
![]()
Ja juz mam takie cisnienie na kite, co prawda jeszcze dalej mocne przeziebienie, ale dluzej juz nie wytrzymam
Jesteśmy umówieni na sobote u Benka na łące z Andrzejem Tomkiem i LeszkiemDołączysz ?
El Comendante pisze:Do Wszystkich , którzy korzystają ze spotu w Nowym Warpnie.Podobno ktoś kupił działkę na której parkujemy samochody i rozkładamy latawce,jakieś prace tam trwają.Mam nadzieję, że służebność drogi i wału ppowodziowego /nie została sprzedana/ pozwoli nam korzystać z tego spotu.Postaram się to sprawdzić w gminie.
Picu pisze:A jak z miejscem na rozłożeniem latawca w tym Jarszewku, jak tam dojechać??
witold84 pisze: I mam problem z latawcem po jakimś czasie na wodzie schodzi mi powietrze z głównej tuby, sprawdzałem na lądzie pompowałem na maksa i nic nie schodziło (dziurawy kondon??)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości