Pablo, jak to jest z Twoimi czytelnikami? Moze bys przedstawil jakies statystyki roczne. Nie zapomnij o planie na najblizsza pieciolatke

Moze dzieki takim danym coniektorzy przestana spamowac i bedziemy mieli wiecej ciekawej lektury...
peg pisze:a ja się zastanawiam jak to wszystko by wyglądało gdyby wzorem innych forów wprowadzić na KF punkty respektu....
Borat pisze:Myślę, że wiele osób (tych czynnie uprawiających KS) nie czyta KF, bo "dużo jest tam bezsensownych sporów" o lepszości czegoś nad czymś, zamiast rzeczowych, krótkich i wyczerpujących wypowiedzi. Dużo spiny, kłótni i zawiści - ale to chyba nasza narodowa cecha
Myślę, że jedną z pierwszych rzeczy które powinien zrobic Pablo, to wprowadzić zakaz reklamy sprzętu i szkółek w każdym dziale, oprócz tych związanych z tematem - czyli ani avatar, ani podpis nie powinien zawierać nazwy szkoły, sprzętu itp...
Także wypowiedzi nie w temacie, a mające na celu li tylko zareklamowanie się zawsze i wszędzie , bez względu na okoliczności i wartość tematyczną wypowiedzi - traktowane i usuwane jako SPAM.
Może trochę się offtop wdał, ale myślę, że BraCuru miał taki zamysł, tworząc ten topic.
Pozdr
BraCuru pisze:peg pisze:a ja się zastanawiam jak to wszystko by wyglądało gdyby wzorem innych forów wprowadzić na KF punkty respektu....
Peg, alez z Ciebie PROWOKATOR![]()
![]()
Pinio pisze:ps BraCuru a Ty chyba też jesteś marynarzem i pewnie teraz w morzu, dlatego takie udzielanie na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości