robinm pisze:Postaramy się dotrzeć choć jak na Pławkach lub Dzierżnie przywali np. tak jak dzisiaj piękne równe 20-25kts z W lub NW to możemy zostać na domowych spotach.
Dojcz pisze:Witam w dniu 21.04. otworzyłem seson na Turawie![]()
woda bardzo fajna, ciepła i czysta.
Poziom wody też bardzo fajnie i miejmy nadzieje że taki się utrzyma. (Czasami jest bardzo wysoki i nie ma jak wystartować kajta)
Przybywajcie wszyscy do Turawy
los bizonos pisze:Dojcz pisze:Witam w dniu 21.04. otworzyłem seson na Turawie![]()
woda bardzo fajna, ciepła i czysta.
Poziom wody też bardzo fajnie i miejmy nadzieje że taki się utrzyma. (Czasami jest bardzo wysoki i nie ma jak wystartować kajta)
Przybywajcie wszyscy do Turawy
Napisz jak wyglądja plaże(tak mniej wiecej ile metrów plaży zostało?) po obu stronach zbiornika zostało cos miejsca czy zalane i trzeba z miedzy drzew startowac?
Góral pisze:6.05.08 pływałem na Turawie (od strony jowisza) wiało konkretnie i zaliczyłem 2h dobrego pływania, woda nawet nawet wiec spokojnie już da się pływać, a nawet trzeba, póki znów woda nie zakwitnie
wieloryb pisze:Ponawiam pytanie
Był już ktoś ostatnio na tej Turawie ,jak jest z tym stanem wody![]()
Już dużo czasu minęło od maja to może się poprawiło coś ze stanem wody
Na jutro ma być fajna prognoza popołudniu i zastanawiam się czy nie jechać ,chyba że są jakieś inne propozycje![]()
los bizonos pisze:wieloryb pisze:Ponawiam pytanie
Był już ktoś ostatnio na tej Turawie ,jak jest z tym stanem wody![]()
Już dużo czasu minęło od maja to może się poprawiło coś ze stanem wody
Na jutro ma być fajna prognoza popołudniu i zastanawiam się czy nie jechać ,chyba że są jakieś inne propozycje![]()
Ja byłem tam 3 tygodnie temu i nie było już gdzie startować bo wszystko zalane pod same drzewa...a co do propozycji to my jedziemy zbadać nowe tereny na 4-5 dni=>rugen....
Maslak pisze:Jutro na turawie 100% plywanko!!! Bedzie ktos?? Ja bym byl kolo 14-tej -15tej! Chyba ze plawniowice?? Moze bedzie szansa na male latawki!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości