Lezy i pachnie vs. Best 2009 - pytanie do Admina

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post24 lip 2008, 21:22

Ja mam pytanie do admina - co sprawia, że temat dotyczący besta nie jest zablokowany, a mój został :?: Bo nie łapię... :think:

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post24 lip 2008, 22:54

Racja :?
Admin - dla mnie również coś tu jest nie teges :?

Awatar użytkownika
bigfoot gt
Latawiec: czerwony
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post24 lip 2008, 23:43

bo mam wrażenie ze twoj post nic nie wnosi jest jakis wyjątkowo tajemniczy...

Osobiscie wierdze ze jakbys dal to w dziale Recenzje/Kto gdzie kiedy

" gdzie mozna polatac na latawcu X , który jest Y i Z" to pewnie by przeszło bez blokady

Awatar użytkownika
Gaspar
Deska: Skywalker fishbone (2008)
Latawiec: switchblade (2013)
Kontaktowanie:

Post25 lip 2008, 10:44

Wedlug mnie jedynie forma reklamy jest lekko bardziej wyszukana niz w temacie best 2009... ale dalej jest reklama, tak jak temat best 2009.

jak dla mnie oba tematy powinny byc w dziale recenzje, ale skoro temat best 2009 jest w dziale forum glowne, mysle ze ten temat nie powinien byc blokowany. Inaczej nalezaloby uznac - reklamy tak, ale tylko bez zajawki, co byloby raczej uderzeniem w inwencje tworcza reklamujacych sie osob ;)

uczciwie by bylo po prostu przeniesc oba tematy do dzialu recenzje! mysle ze nie bedzie wtedy spinki :)

pozdrawiam!

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post25 lip 2008, 11:36

Nie nie - ja się nie spinam - tyle, że akurat oba tematy były obok siebie i mnie zaskoczyło, że mój wyleciał. Tym bardziej, że nie miałem zamiaru nic reklamować.

Może rzeczywiście powinienem wywalić temat do Kto/Gdzie/Kiedy ale wpadł tutaj, więc się pytam czemu dostałem Bana

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post25 lip 2008, 12:35

Onzo,

Post o Beście jasno informuje, że pojawił się nowy latawiec Best Waroo 2009. Kto chce przeczyta, kto nie to nie. Niemniej informacje o pojawieniu się nowego sprzętu jest jak najbardziej potrzebna i wskazana na forum.

Twój post natomiast nie informuje o niczym, natomiast w marketingowy sposób [nawet jeżeli nie było to zamierzone] wzbudza ciekawość jaki to może być latawiec, czemu raz lata szybciej a raz wolniej i kiedy wreszcie będzie można ten "wynalazek" przetestować.

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post25 lip 2008, 12:49

admin pisze:Twój post natomiast nie informuje o niczym, natomiast w marketingowy sposób [nawet jeżeli nie było to zamierzone] wzbudza ciekawość jaki to może być latawiec, czemu raz lata szybciej a raz wolniej i kiedy wreszcie będzie można ten "wynalazek" przetestować.

Przesada :!: Takich marketingowych postów mamy tu na forum na peczki

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post25 lip 2008, 13:32

Przesada Takich marketingowych postów mamy tu na forum na peczki

zgadzam sie w 100%, jest pelno innych postow od kilku osob ktore sie powtarzaja w kolo, reklamoja we wszystkich dzialach i nie jest to bynajmniej dzial test i jakies nowosci...

Awatar użytkownika
trust
Kontaktowanie:

Post25 lip 2008, 14:04

Zgadzam się z przedmówcami, temacik jest oki i mógł wnieść jakąś treść do nowinek :oops:
A tu jakieś filmiki na których jak mniemam widać ten wynalazek :roll:
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=2VeA3nFYrb8
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=Iej2RJOJPGc

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post25 lip 2008, 14:40

trust pisze:Zgadzam się z przedmówcami, temacik jest oki i mógł wnieść jakąś treść do nowinek :oops:

W oryginalnym poście jest pytanie "czy w weekend gdzieś będzie można przetestować.." tak więc przenoszę temat na forum kto/gdzie/kiedy i tam można kontynuować wątek!

Jeżeli natomiast ma to być post w stylu informacji o pojawieniu się nowego sprzętu [co sugeruje porównanie Onza do tematu Best 2009] to żeby utrzymał się temat na forum głównym powinien być inaczej zatytułowany i o innej treści.

Admin

cyberdog1899

Post25 lip 2008, 19:53

onzo pisze:Ja mam pytanie do admina - co sprawia, że temat dotyczący besta nie jest zablokowany, a mój został :?: Bo nie łapię... :think:

Admin chyba odbiera 'pw' więc po co się żalić oficjalnie...
Ale skoro już się pojawiło to - zawsze będzie bajzel z 'informacjami' o nowym sprzęcie, dopóki nie pojawi się oddzielny dział dla dystrybutorów. Tam każdy może sobie wypisywać jakie to rewolucyjne zmiany zachodzą w nowszym modelu.
Dodatkowo każdy z oficjalnych 'sprzedawców' sprzętu powinien mieć adekwatny podpis w avatarze (a nawet płacić za członkowstwo, czyt. reklame), by od razu można było wziąć poprawkę na to 'co' zachwala, a co jego zdaniem 'nie lata'. Dopóki się to nie stanie, zawsze będą pojawiać się tematy z nazwą latawca w temacie, czy czegokolwiek co się ma do sprzedania.

Wróć do „Forum Główne”