trochę siadło ale wróci na pewno

http://kite-planet.pl/andrzej/miedwie02.08.bmp
El Comendante pisze:Dziś w Międzykach znowu nałożya się prognoza z termiką.Od 14.30 do 16.30 wiało 16-20 kts.Potem znacząco wzrosło.Wiało mocniej niż wczoraj wbrew prognozom na icm i windguru.Pływali tylko ''diletanti'' i niezamęczeni, którzy mają czas.Kali wyszedł nawet na 7-ce.Jutro kończą się "Hawaje" w Międzyzdrojach.Dzięki opatrzności za te 10 dni pływania na małych latawcach.Chociaż w Dziwnowie[temp.wody 13'C] i kiepsko z wiatrem podobnie jak w Swinoujściu.![]()
Czarny pisze:elo.
mi nie przyfarciło. Właśnie wróciłem z 4 dniowego pobytu w Rewie, i na 4 dni przez 2 godziny wiało 14 węzłów, ja akurat na Gdynię jechałem a po powrocie już siadło... nawet się nie rozłożyłem
ale w końcu mam czas wiec niedługo może gdzieś u nas będę miał okazje się podszkolić ;]
__kater__ pisze:ja uważam że plaża Warszów - Międzyzdroje to najpiękniejsza plaża w Polsce. Cóż jestem nieobiektywny bo się tam wychowałem ale...
..swoje wiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości