Qwa! Praca, praca, praca. Only weekend Ostatnie 2 tyg miałem urlop więc był luz a teraz jak widze że wieje to palpitacji dostaje. Pocieszam sie tylko tym że 19 zaczynam następny urlop ale już w Łebie
Tak więc zbieram listę chętnych na grilla i pływanie na mietku ;D
Lista obecności :
:Munzer (z dziewczyną która robi świetne kanapki, świetne zdjęcia i ogólnie tylko pozazdrościć )
: Me (na 50% z dziewczyną )
: Adam? będziesz?
: quubaa ? będziesz?
Asik, juz zaklepuj miejsce Wiesz to dakiej pro elitarnej wymiatarnej ekipie z wrocławia zaraz zabraknie miejsc A i kanapki muszą byc! Nie ma to jak ładna dziewczyna która poda kanapkę po mega pływaniu
Każdy niech bierze własne kiełbaski
A tu Foto relacja, ! Zdjęcia by AgA!
(tak ofc, czemu posiadam tylko prawie swoje zdjęcia? a munzer to gdzie?!)
Mały Resling i rozgrzewka ;] Me and Munzer(zwany też Iwanem)
Hym... Czy ta woda aby nie za ciepła na piankę?
Kurczę no... mało wiatru, dawaj, dawaj!
Pobożne błagania, zaowocowały wzmocnieniem wiatru, zgubieniem deski przez munzera i moja próba podania mu jej tu własnie do niego płynę
Matko boska, gdzie jest ta deska?!
Tak jest! Deska podana munzerowi... jestem bogiem ;]
Zebrało nam się na żarty tak więc hasło krzywmy twarze ;]
Agacie porwało niewidzalną chustkę ;D
Rusałką polną jestem
Zaczeło już się całkiem ściemniać....
Tak więc rusałka została złapana
Małe rozprostowanko nóg, przed polskimi dziurami ;D I w dom...
Z powodu pogarszajacych sie z kazda godzina prognoz wiatrowych, akcja Mietkow Lake odwolana. Jesli ktos ma okolo 10 kajakow i taka sama ilosc dmuchanych materacy, mozemy jeszcze zmienic zdanie
a widzial ktos warun na dziś na Topole i Kozielno?
Winduguru pokazuje ponad 12knt a pomiar ze stacji pogodowej tylko to potwierdza
(http://www.traxelektronik.pl/pogoda/dro ... 0&idst=465) .
Podobno leca ludzie z Ostravy i ekipa z Kotliny na ws. Jade i ja.
Zapraszam
Witam. Organizujecie jakiś spocik w najbliższym czasie na MIETKOWIE ? Chętnie bym się przyłączył jak można, jestem z okolic Kłodzka może ktoś z tej strony jeżdzi może jakieś inne miejsce? pytanko gdzie znajdę pogodę na mietków i na jaki wiatr zwracać uwagę .Pozdrawiam jarek
Dziś na Mietku całe 1,5 h pływania, potem wyłączyli prąd. Jak na pierwsze pływania po powrocie z Łeby to i tak całkiem nieźle bo ciśnienie na latanie było wielkie. Tylko jakoś tak szkwaliście Trza sie od nowa przyswyczajać do sródlądzia.