Ustronie Morskie-niedziela

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post14 lis 2004, 15:51

Dzisiaj nie odpuscilem .Temperaturka 6st spora fala z nocy, wiatr okolo4 bf west .Troche z mieszanymi uczuciami przebralem sie w pianke .Wystarczylo tylko podnies m3 16 do gory i od razu wiadomo bylo ze bedzie goraco.Zalozone mialem polgodzinne zaliczenie dnia .Okazalo sie ze jest tak dobrze i cieplo!!!!ze skonczylem po 3 godzinach non stop rewelka mysle ze to nie ostatni raz tego roku.
Dla dociekliwych:pianka 4/5mm,podkoszulek bawelniany,pas na nerki,buty4mm,rekawiczki do nurkowania :wink: ,czapka3mm- bylo goraco :twisted:

Awatar użytkownika
chinol
Kontaktowanie:

Post14 lis 2004, 20:39

będziesz jechał next time daj znać prosiaku :evil:
mi ostatnio trochę stopy zmarzły jak zwijałem kita w wodzie, muszę sprawdzić ten patencik ze skarpetkanmi i workami

pivot

Post14 lis 2004, 20:50

rolnik pisze:Dzisiaj nie odpuscilem .Temperaturka 6st spora fala z nocy, wiatr okolo4 bf west .Troche z mieszanymi uczuciami przebralem sie w pianke .Wystarczylo tylko podnies m3 16 do gory i od razu wiadomo bylo ze bedzie goraco.Zalozone mialem polgodzinne zaliczenie dnia .Okazalo sie ze jest tak dobrze i cieplo!!!!ze skonczylem po 3 godzinach non stop rewelka mysle ze to nie ostatni raz tego roku.
Dla dociekliwych:pianka 4/5mm,podkoszulek bawelniany,pas na nerki,buty4mm,rekawiczki do nurkowania :wink: ,czapka3mm- bylo goraco :twisted:

bravo, bravo, bravo

ja też odważyłem się wejść do wody (sobota CHIII) było wręcz rewelacyjnie. Jedyny minus to brak goracego prycha przy zdejmowaniu pianki.

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post14 lis 2004, 20:55

Chinol masz to jak w banku 8)
ps. dal bym znac gdybym wiedzial ze bede latal :?

Faktycznie najgorsza rzecza tego dnia bylo sciagniecie przymarzajacej pianki - goracy prysznic???? tylko pomarzyc :(

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”