DISKORELAKS pisze:jeszcze nie musiałem zaciagać linki depowera i knagowac jej na knadze w chikenloopie. 9-tka chodziła mi bardzo dobrze przy 37 węzłach regulując jedynie moc odpuszczając lub przyciągajac bar samemu ważąc 85 kilo
maski pisze:co tu duzo gadac , najlepiej sprobowac samemu. jak ktos chce to zapraszam
z moich doswiadczen i obserwacji helix porownujac do innych ma bardzo dobra i wysoka gore pozostajac w gornym zakresie stabilny, nie meduzuje, nie wykazuje najmniejszej tendencji do inwertowania nawet napompowany ponizej zaleceanego cisnienia.
jako silowiatrowy helix nawet przy bardzo silnych strałach daje poczucie bezpieczenstwa, w zeszlym roku podczas testow wiatr dobijal do 45-46 w , kukems przy wadze chyba troche ponizej 70kg obrabial to na siódemce bez najmniejszego problemu, ja plywalem na 7demce na tarifie przy wiatrach przekraczjacych 50w i nie mialem problemu, zadnego liptona czy chodzenia po wodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości